Apple Watch έκανε το χειρότερο πράγμα στο iPhone 6 ακόμα χειρότερο

Μια λεπτομέρεια για το Apple Watch που κανείς δεν είχε προβλέψει. Τα τελευταία iPhones της Apple είναι, χωρίς αμφιβολία, τα πιο εντυπωσιακά iPhones της εταιρείας μέχρι σήμερα. Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus διαθέτουν κομψή , εντυπωσιακή οθόνη και πολύ ισχυρές επιδόσεις παρά την απόφαση της Apple να μην αναβαθμίσει το dual-core chipset και το 1GB μνήμης RAM.apple watch

Από τη στιγμή όμως που κυκλοφόρησε το νέο iPhone 6 τον περασμένο Σεπτέμβριο, οι φίλοι της Apple είχαν ένα μεγάλο παράπονο: τη διάρκεια ζωής της ς.

Ενώ πολλοί άλλοι κατασκευαστές έχουν επικεντρωθεί στην επέκταση της διάρκειας ζωής της μέσω βελτιστοποιήσεων ή ακόμη και με τη χρήση μεγαλύτερων μπαταριών στα τηλέφωνά τους, η Apple επέλεξε να επικεντρωθεί στο αδυνάτισμα του iPhone που είναι πια μόλις 6,9 χιλιοστά.

Το iPhone 6 φαίνεται να είναι φανταστικό, αλλά πάρα πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι θα προτιμούσαν μια μεγαλύτερη μπαταρία στη συσκευή τους.

Τώρα, με την κυκλοφορία του Apple Watch από την περασμένη Παρασκευή, οι φίλοι της εταιρείας φαίνεται ότι απέκτησαν άλλο ένα πρόβλημα.

Πριν από την κυκλοφορία του Apple Watch, η εταιρεία ανέφερε ότι η μπαταρία της συσκευής μπορεί να μην είναι καν σε θέση να φέρει σε πέρας μια πλήρη ημέρα χρήσης. Τώρα που το ρολόι κυκλοφόρησε ξέρουμε ότι το ισχύει, αλλά παρουσιάστηκε και ένα νέο ζήτημα, για το οποίο δεν υπήρχε καμία ενημέρωση.

Όπως δημοσίευσε το MacRumors, ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι το ρολόι της Apple έχει μια πολύ σημαντική αρνητική επίπτωση στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του iPhone. Το Apple Watch ως γνωστόν, πρέπει να συνδέεται συχνά με το iPhone μέσω Bluetooth και Wi-Fi για να αλλάζουν τα δεδομένα τους. Όμως όλες αυτές τις συνδέσεις, προκαλούν υπερβολική αποφόρτιση της μπαταρίας του iPhone 6 άλλα και των παλαιότερων μοντέλων iPhone.

Για να δούμε αν θα υπάρχει απάντηση από την Apple…

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).