Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου Sony Xperia P2

Sony Xperia P2: Μετά την ανακοίνωση του Xperia Z4, η Sony φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει ένα ακόμα smartphone με πολύ καλύτερα .

Οι που παρουσιάζουμε παρακάτω εμφανίζουν το Sony Xperia P2 και διέρρευσε από την Κινέζικη ιστοσελίδα cnbeta. Αν κρίνουμε από τα χαρακτηριστικά της συσκευής, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η διεθνής έκδοση του Xperia Z4 που προς το παρόν φαίνεται να κυκλοφορεί μόνο στη Ιαπωνία.

Οι φωτογραφίες του Xperia P2 που διέρρευσαν, εμφανίζουν μια ελαφρώς διαφορετική σχεδίαση της συσκευής. Για παράδειγμα, το Xperia Ρ2 θα διαθέτει μια οθόνη χωρίς καθόλου μεταλλική στεφάνη.
Sony Xperia P2
Το Sony Xperia Ρ2 θα είναι μεταξύ 8,9 και 10,9 χιλιοστών, ενώ το Xperia Ζ4 είναι μόνο 6,9 χιλιοστά πάχος.

Τα hardware, του Xperia Ρ2 συμπεριλαμβάνουν έναν επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810 χρονισμένο στα 1.9GHz, 3GB RAM, και 32GB χώρο αποθήκευσης στο δίσκο. Δεν υπάρχει καμία αναφορά για υποδοχή κάρτας microSD που θα επιτρέπει μνήμης.

Στο πίσω μέρος του, το Sony Xperia Ρ2 θα έχει μια φωτογραφική μηχανή στα 12,1 meagpixel με αισθητήρα Sony Exmor RS, φακό F2.0, αυτόματη εστίαση, διπλό φλας LED και εγγραφή βίντεο 4K.

Θα φέρει επίσης και μια δευτερεύουσα των 5 megapixel στο μπροστινό μέρος που θα επιτρέπει εγγραφή βίντεο full HD.Sony Xperia

Το smartphone θα έχει μια πολύ μεγάλη μπαταρία (δεν αποτελεί έκπληξη αφού τα χαρακτηριστικά του, απαιτούν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας) στα 4.240 mAh και μία οθόνη 5,2-ιντσών IPS TRILUMINOS που θα υποστηρίζει full HD (1080p).

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).