Microsoft HoloLens το Μέλλον είναι 3D και είναι εδώ

Microsoft HoloLens: Στο συνέδριο προγραμματιστών Build 2015 που πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή, η Microsoft μόλις ξανά-ανακοίνωσε επίσημα την Ολογραφική πλατφόρμα των Windows.microsoft hololens Microsoft HoloLens Microsoft HoloLens

Η Microsoft ανακοίνωσε το HoloLens νωρίτερα αυτό το έτος, αλλά η σημερινή παρουσίαση ήταν εντυπωσιακή. Στη σκηνή παρουσίασης, η Microsoft έδειξε μια οθόνη με Windows που μπορείτε απλά να ελέγχετε με τη φωνή σας: Με ένα “follow me” η οθόνη με τα κινείται μαζί σας καθώς περπατάτε στο δωμάτιο.

“Κάθε universal εφαρμογή των Windows θα έχει αυτές τις δυνατότητες”, δήλωσε η Microsoft.

Οι εφαρμογές μοιάζουν με μικρά παράθυρα που κινούνται στο χώρο, αλλά μπορούν να κάνουν και κάτι περισσότερο από αυτό. Είναι διαδραστικές και απόλυτα λειτουργικές για τον τελικό χρήστη. Η επίδειξη περιελάμβανε , ένα πρόγραμμα περιήγησης, το Skype, ένα ολογραφικό Έναρξης, ακόμα και ένα σκυλί στο πάτωμα (άσχετο αλλά υπήρχε).

Στην ουσία, πρόκειται για μια συσκευή επαυξημένης πραγματικότητας με Windows 10 που σας επιτρέπει να δείτε εικονικά “ολοτα” 3D στον χώρο γύρω σας.

Η συσκευή περιέχει μια ειδική Μονάδα Επεξεργασίας Ολογραμμάτων. Η ιδέα του HoloLens είναι να ενσωματώσει αυτή την τεχνολογία με το δημοφιλές Windows της Microsoft.

Υπάρχουν, φυσικά, τεράστιες επιχειρηματικές δυνατότητες από εφαρμογές που δεν έχουν ακόμα αναπτυχθεί, κάτι που η Microsoft τόνισε ιδιαίτερα.

Η εταιρεία έχει ήδη συνεργάζεται με διάφορες εταιρείες (Nasa, Unity, Legendary, Autodesk, και Disney) που ενδιαφέρονται για μέσω του HoloLens να ανακαλύψουν νέους τρόπους συνεργασίας και αλληλεπίδρασης.

Ανακοινώνοντας μια ολογραφική πλατφόρμα στο συνέδριο προγραμματιστών της, η Microsoft για άλλη μια φορά προσπαθεί να πείσει τους προγραμματιστές να αναπτύξουν εφαρμογές για τη συσκευή Microsoft HoloLens.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).