Twitter: απαγόρευση των MS-DOS παιχνιδιών του Internet Archive

Το Πέμπτη που μας πέρασε σας ανακοινώσαμε ότι θα μπορείτε να ενσωματώσετε βιντεοα MS-DOS από τη συλλογή του Internet Archive άμεσα στα tweets σας.
Σήμερα, δυστυχώς θα πρέπει να σας ανακοινώσουμε και τα άσχημα νέα, καθώς το Twitter αποφάσισε να απενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα.Internet Archive

Έτσι αν από σήμερα προσπαθήσετε να μοιραστείτε ένα παιχνίδι με τους φίλους σας, το μόνο που θα βλέπετε θα είναι το link που οδηγεί προς το παιχνίδι στην ιστο του Internet Archive.

Ο λόγος απενεργοποίησης του διαδραστικού χαρακτηριστικού, είναι επειδή παραβίαζε τους κανονισμούς του Twitter. Σύμφωνα με τους κανόνες του Twitter υπάρχει η παρακάτω προειδοποίηση στους προγραμματιστές:

“Απαγορεύεται η ανάπτυξη end-to-end διαδραστικών εμπειριών μέσα σε βίντεο ή αρχεία αναπαρς ήχου που δεν σχετίζονται με το του Card Player, όπως τα ακόλουθα: αγορές, παιχνίδια, δημοσκοπήσεις, μηνύματα και δεδομένα εισόδου. Μπορείτε να αναπτύξετε αυτές τις διαδραστικές με άλλους τύπους καρτών μας ή να ενισχύσετε το περιεχόμενο του Card Player σας με συνδέσμους προς την ιστοσελίδα σας ή την εφαρμογή για κινητά.”

Φυσικά μπορείτε ακόμα να παίξετε όλα τα παιχνίδια στην ιστοσελίδα του Internet Archive, και μπορείτε να τα ενσωματώσετε και να τα αναπαράγεται μέσω του Web. Ήταν διασκεδαστικό όσο κράτησε, αλλά μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτό.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να παίξετε Pac Man του 1983 από τη σελίδα μας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).