Η Microsoft διέθεσε το νέο Office 2016 Public Preview

Η μόλις ανακοίνωσε στο συνέδριο του Ignite στο Σικάγο, μια νέα δημόσια προεπισκόπηση του Office 2016 για συσκευές desktop με Windows. Αυτό σημαίνει ότι όλοι μπορούν να κατεβάσουν και να δοκιμάσουν την νέα σουίτα που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2015.office 2016

Το νέο Office 2016 έρχεται με μια σειρά από βελτιώσεις και περιλαμβάνει ενσωματωμένη πρόσβαση στο cloud για να μπορείτε να δημιουργήσετε, να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να αποθηκεύσετε τα σας κατευθείαν στο σύννεφο από τον υπολογιστή σας. Το Οffice 2016 θα προσφέρει πρόσβαση στο cloud από τις Μοντέρνες αλλά και στις εφαρμογές του desktop σας. Έτσι θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε έγγραφα σας από οποιαδήποτε συσκευή τρέχει το νέο Office.

Η νέα σουίτα Office 2016, υποστηρίζει την συν-συγγραφή σε πραγματικό χρόνο με χρήστες που είναι συνδεδεμένοι στο Office Online. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του Οffice 2016 και του Office Online μπορούν να εργαστούν από κοινού στα ίδια έγγραφα.

Την ίδια στιγμή, η Microsoft ανακοίνωσε επίσης αυτό που αποκαλεί έξυπνες εφαρμογές του Οffice 2016, οι οποίες μπορούν να επεκτείνουν περαιτέρω τη λειτουργικότητα της νέας σουίτας.

Για παράδειγμα, το Tell Me είναι ένα νέο εργαλείο που λειτουργεί στο Word, PowerPoint, Excel και σας παρέχει εντολές για συγκεκριμένες δραστηριότητες.

Προφανώς, υπάρχουν πολλά περισσότερα να ανακαλύψουμε στο νέο Office 2016. Όσοι από εσάς ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν τη νέα σουίτα, μπορούν να το κάνουν από τα παρακάτω links.

Να θυμάστε, ότι το Οffice 2016 είναι ακόμη υπό ανάπτυξη αυτή τη στιγμή, έτσι μπορούν να εμφανιστούν σφάλματα. Επίσης μην δοκιμάσετε την εφαρμογή σε υπολογιστή που χρησιμοποιείτε για την δουλειά σας γιατί το Οffice 2016 θα αφαιρέσει παλαιότερες εκδόσεις. Η εφαρμογή αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος μετά την επίσημη κυκλοφορία των Windows 10.

key for the Office 2016 Preview
NKGG6-WBPCC-HXWMY-6DQGJ-CPQVG

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).