Η Google αγοράζει την έξυπνη εφαρμογή Timeful

Μια δημοφιλής εφαρμογή για iOS, που ονομάζεται Timeful, είναι πλέον μέρος της οικογένειας των της Google. Η Google ανακοίνωσε την εξαγορά της Τimeful, αναφέροντας ότι θα προσθέσει τον έξυπνο προγραμματισμό της εφαρμογής στις της Google Inbox, Ημερολόγιο και πολλά άλλα.timeful

Από τη περιγραφή της εφαρμογής Τimeful στο App Store της , μπορείτε να καταλάβετε γιατί υπήρξε τόσο ενδιαφέρον από την πλευρά της Google, Αν κάποιος δεν γνώριζε ότι προέρχεται από έναν ανεξάρτητο προγραμματιστή, θα έλεγε ότι δημιουργήθηκε από την ίδια την Google:

Η εφαρμογή Τimeful φέρνει όλα όσα χρειάζονται το χρόνο σας μαζί σε ένα μέρος (συναντήσεις, εκδηλώσεις, to-DO, και άλλα.

Χρησιμοποιεί υς αλγόριθμους για να σας προτείνει τις καλύτερες φορές για να προγραμματίσετε αυτά που έχετε να κάνετε και τις συνήθειες καθ ‘όλη την ημέρα της ημέρας – με βάση το διαθέσιμο χρόνο, την σας και τις πιο παραγωγικές ώρες της ημέρας.

Η εφαρμογή Τimeful μαθαίνει από τις συμπεριφορές σας, προσαρμόζεται στο πρόγραμμά σας, και προσωποποιεί τις συστάσεις όσο περισσότερο τη χρησιμοποιείτε.

Όπως ακριβώς και το Google Now, το οποίο προσπαθεί να μάθει για σας από τον λογαριασμό σας στο Gmail, έτσι και η εφαρμογή Timeful κατανοεί τα επιμέρους σχέδια της ημέρα σας.

Στη συνέχεια, θα σας βοηθάει στην δημιουργία χρονοδιαγραμμάτων των δραστηριοτήτων σας με πρόθεση την μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα και παραγωγικότητα. Ακούγεται εντελώς σαν της ίδιας της Google!

Ωστόσο, η εφαρμογή Τimeful για iOS θα εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη για λήψη, καθώς η εταιρεία θα εστιάζει σε νέα της Google. Έτσι μπορείτε να την δοκιμάσετε σε συσκευές iPhone ή iPad.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).