Η Google άρχισε την διάθεση του Project Fi με προσκλήσεις

Οι φιλοδοξίες της Google για ένα δίκτυο που αναφέραμε πριν από λίγες εβδομάδες, φαίνεται ότι γίνονται πραγματικότητα. Το Project Fi, προς το παρόν, όπως αναφέρει η Google προορίζεται μόνο για Nexus 6, και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο δοκιμαστικό δίκτυο, από σήμερα μπορούν να ζητήσουν μια πρόσκληση από την εταιρεία.google project fi

Αν πληρείτε τις προϋποθέσεις που ζητάει η εταιρεία και ζητήσετε μια πρόσκληση, τα καλά νέα είναι ότι η Google άρχισε ήδη να στέλνει τις προσκλήσεις για το Project Fi σε παρτίδες (όπως φαίνεται στο Reddit). Τα κακά νέα τα γράφουμε παρακάτω.

Η Google σας ρωτάει πόσα δεδομένα χρειάζεστε και σας υπενθυμίζει ότι τυχόν μη χρησιμοποιημένα δεδομένα δεν θα χρεώνονται. Ρωτάει επίσης αν έχετε ήδη ένα Nexus 6 ή αν θέλετε να αγοράσετε ένα.

Στη συνέχεια, θα πρέπει να εγγραφείτε με όλα τα σχετικά στοιχεία σας, και σε περίπτωση που δεν έχετε μια Nexus 6, θα περιμένετε μέχρι να το παραλάβετε. Στη συνέχεια, θα είστε σε θέση να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε το Project Fi.

Η Google αναφέρει επίσης, ότι αν σας αρέσει ο αριθμός του Google Voice που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να το μεταφέρετε στο Prοject Fi και το υπόλοιπο του λογαριασμού σας θα μεταφερθεί αυτόματα στη νέα .

Αλλά υπάρχει ένας σημαντικός περιοριστικός παράγοντας που θα πρέπει να ληφθεί υπόψη: η μεταφορά του αριθμού σας από το Google Voice στο Prοject Fi θα εξαλείψει ουσιαστικά το λογαριασμό σας στο Google Voice.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι η νέα υπηρεσία δεν είναι ακόμα διαθέσιμη για την . Παρόλα αυτά αν πραγματοποιήσετε εγγραφή (μπορεί να γίνει μόνο με e-mail της Google) η εταιρεία αναφέρει ότι όταν το Project Fi θα είναι διαθέσιμο χωρίς προσκλήσεις θα σας ειδοποιήσει.project fi

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).