Η Samsung ανακοινώνει γρηγορότερες κάρτες SD και MicroSD

Η Samsung μόλις ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα νέες κάρτες SD και microSD για smartphones και άλλες συσκευές. Οι επερχόμενες κάρτες μνήμης Pro Plus και EVO Plus θα είναι διαθέσιμες με διαφορετικά χαρακτηριστικά και μεγέθη.
Samsung Plus
Για παράδειγμα, η νέα κάρτα μνήμης PRO Plus της Samsung θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από αυτούς που επιθυμούν να αποθηκεύουν φωτογραφίες επαγγελματικής ποιότητας και βίντεο 4K UHD που δημιουργήθηκαν από φωτογραφικές μηχανές DSLR, smartphones, και tablets.

Σύμφωνα με την θα διαθέτουν υψηλή ταχύτητα εγγραφής και ανάγνωσης με ταχύτητες που φτάνουν έως και τα 95MB/s και 90MB/s, αντίστοιχα. Και οι δύο κάρτες μνήμης PRO Plus SD και microSD υπάγονται στην κατηγορία επιπέδου απόδοσης UHS-I Speed Class 3 και Speed Class 10. Οι κάρτες PRO Plus θα μπορούν να αποθηκεύουν από 32GB έως και 64GB.

Η επόμενη σειρά καρτών μνήμης που θα κυκλοφορήσει η εταιρεία είναι η ΕΒΟ Plus. Θα είναι διαθέσιμες για SD και microSD. Έχουν ως στόχο να “ανταποκριθούν στα συνεχώς αυξανόμενα αιτήματα δημιουργίας και αποθήκευσης περιεχομένου” από εκείνους που χρησιμοποιούν smartphones, tablets, compact φωτογραφικές μηχανές και HD βιντεοκάμερες.

Η Samsung ισχυρίζεται ότι η EVO Plus θα έχει ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής από 80MB/s και 20MB/s, αντίστοιχα, και υπάγονται στην κατηγορία επιπέδου απόδοσης UHS-I Speed Class 1 και Speed Class 10.

Οι κάρτες EVO Plus θα είναι διαθέσιμες για αγορά με δυνατότητες αποθήκευσης 32GB, 64GB και 128GB. Η νοτιοκορεατική εταιρεία αναφέρει ότι η έκδοση 128GB της κάρτας EVO Plus μπορεί να αποθηκεύσει έως και 10.940 φωτογραφίες, 30670 τραγούδια ή 980 λεπτά εγγραφής Full HD βίντεο.

Επιπλέον, η Samsung επιβεβαίωσε ότι όλα τα μοντέλα των κάρτών SD Pro Plus, PRO, EVO Plus και EVO έχουν αναπτυχθεί ειδικά για να υποστηρίζουν οποιαδήποτε με υποδοχή για κάρτα SD ή microSD, ανεξάρτητα από τη μάρκα της συσκευής.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).