TestTube πειράματα στο YouTube. Δείτε βίντεο 4K

Η TestTube είναι μια νέα σελίδα στο YouTube που απαριθμεί μερικά από τα νέα της υπηρεσίας που είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο. Είναι μια σελίδα όπου μπορείτε να δείτε ότι δοκιμάζει η Google δοκιμάζει αυτή την περίοδο.testtube-intro-card-img-vflIwLdGn

Η πρώτη υπηρεσία της Google που κυκλοφόρησε μια παρόμοια δοκιμών ήταν το Gmail. Τα labs του Gmail είναι διαθέσιμα ακόμα και σήμερα, με αρκετά νέα χαρακτηριστικά, που ίσως κάποια στιγμή προστεθούν στην υπηρεσία.

Πάμε στο TestTube τώρα που φαίνεται να λειτουργεί για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα και θα δείτε διαθέσιμες όλες τις πειραματικές λειτουργίες που αναπτύσσονται από τους προγραμματιστές της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να τις ενεργοποιήσετε και να τις δοκιμάσετε στο κανάλι σας στο YouTube.

Προς το παρόν, υπάρχουν μόνο νέα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στη σελίδα.testube

Το πρώτο χαρακτηριστικό που αναφέρεται σαν βίντεο 4K στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (3840x2160px). Η σελίδα δίνει μια λίστα αναπαραγωγής βίντεο 4K για να παρακολουθήσετε στο YouTube. Σας γνωστοποιεί επίσης που και πως μπορείτε να βρείτε άλλα βίντεο 4Κ, χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο στην του YouTube.

Για να το κάνουμε αυτό, απλώς να ψάξετε για κάτι στο YouTube, κάντε κλικ στο κουμπί φίλτρα στο πάνω αριστερά στη συνέχεια και, στη συνέχεια, σε 4K κάτω χαρακτηριστικά.

Όμως για να παίξετε βίντεο 4K θα χρειαστείτε ένα μικρό tweak. Στον Google Chrome δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αλλά αν τε Firefox, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα που αναφέρει το iGuRu.gr:
Στη γραμμή διευθύνσεων του προγράμματος περιήγησης πληκτρολογήστε

about:config

και πατήστε enter.
Επιβεβαιώστε ότι θα είστε προσεκτικοί στο μήνυμα που θα εμφανιστεί.
Αναζητήστετις ακόλουθες παραμέτρους και βεβαιωθείτε ότι οι τιμές τους έχουν ρυθμιστεί σωστά:

media.fragmented-mp4.exposed έχει οριστεί σε true.
 media.fragmented-mp4.ffmpeg.enabled έχει οριστεί σε true.
 media.mediasource.enabled έχει οριστεί σε true.

Επανεκκινήστε το σας και αμέσως μετά θα πρέπει να έχετε τις επιλογές 4K στο μενού της ποιότητας της εικόνας με την προϋπόθεση ότι το βίντεο είναι 4Κ.

Το δεύτερο πείραμα διαθέτει ένα νέο interface του του YouTube. Οι δύο βασικές διαφορές με το τρέχον αναπαραγωγής είναι η διαφάνεια του player και το γεγονός ότι κρύβετε μετά από μια στιγμή αυτόματα.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τον νέο player ή και να επαναφέρετε τον αρχικό αν δεν σας αρέσει οποιαδήποτε στιγμή από την ίδια σελίδα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).