CHIP το πιο ισχυρό mini PC που κοστίζει 9 δολάρια

Ο C.H.I.P. (CHIP) είναι ένας νέος μίνι υπολογιστής με ισχυρό . Η τιμή του είναι πραγματικά γελοία αφού θα κοστίζει μόλις 9 δολάρια, για να μην αναφέρουμε το γεγονός ότι είναι απίστευτα μικρός.CHIP 1

Ο υπολογιστής C.H.I.P. είναι στην πραγματικότητα πολύ μικρότερος από το Raspberry Pi 2, και έχει τις ίδιες περίπου δυνατότητες (ορισμένα χαρακτηριστικά του, τις ξεπερνούν).

Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς πώς οι ιθύνοντες του C.H.I.P. έχουν καταφέρει να προσφέρουν τόσα χαρακτηριστικά με μια τόσο μικρή συσκευή, αλλά όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες και τις δηλώσεις τους μάλλον το κατάφεραν.

Στο ένα mini PC, μπορείτε να συνδέσετε μια οθόνη, ένα πληκτρολόγιο και ένα , αφού το λειτουργικό σύστημα συμπεριλαμβάνεται.Το CHIΡ όμως, διαθέτει επίσης κάποια επιπλέον νέα χαρακτηριστικά, όπως τους ενσωματωμένους ελεγκτές για Wi-Fi και Bluetooth. Αυτά τα τελευταία χαρακτηριστικά είναι πολύ σοβαρά και απουσιάζουν από το Raspberry Pi.

Οι developers του C.H.I.P. αυτή τη στιγμή αναζητούν την χρηματοδότηση που θα τους επιτρέψει την μαζική παρ του project.

“Ο CHIP είναι ένας υπολογιστής για φοιτητές, καθηγητές, παππούδες, παιδιά, καλλιτέχνες, κατασκευαστές, hackers, και εφευρέτες. Για όλους πραγματικά. Το CHIΡ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βάλετε έναν υπολογιστή στη ζωή σας και ο τέλειος τρόπος για να τροφοδοτήσετε τον υπολογιστή σας. Με 1GHz και με 512MB μνήμης RAM DDR3, το CHIΡ είναι αρκετά ισχυρό για να τρέξει το λογισμικό που διαθέτει, και να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός πλήρους GUI. Το καλύτερο από όλα, το CHIΡ τρέχει Linux…”, αναφέρει η παρουσίαση του project στο Kickstarter.

Το γεγονός ότι έρχεται με έναν επεξεργαστή 1Ghz, 512MB DDRAM3, και τα 4GB χώρο αποθήκευσης το καθιστά ιδανικό για πάρα πολλές λειτουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν ένα κανονικός υπολογιστής, σαν κέντρο πολυμέσων, και πολλά άλλα. Οι προοπτικές είναι ατελείωτες.

Για να γίνουν τα πράγματα ακόμα πιο ενδιαφέροντα, οι ιθύνοντες του CHIΡ παρέχουν επίσης μια μοναδική μπαταρία LiPo που μπορεί να τροφοδοτήσει τη συσκευή για ώρες και μπορεί να φορτιστεί μέσω αυτής. Αυτό σημαίνει ότι η συσκευή μπορεί να είναι φορητή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το φοβερό mini PC (τρέχει Debian, από προεπιλογή, άλλα λειτουργούν και άλλες διανομές), μπορείτε να δείτε τη σελίδα του στο Kickstarter.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).