ESET AV Remover αφαιρέστε όλα τα σκουπίδια που αφήνουν τα AV

Τι κάνει το ESET AV Remover; Έχετε προσπαθήσει ποτέ να απεγκαταστήσετε AntiVirus; Η αφαίρεση προγραμμάτων ασφαλείας είναι πολύ δύσκολη, και συνήθως αφήνει πολλά σκουπίδια στον υπολογιστή σας.
Το ESET AV Remover είναι ένα δωρεάν φορητό πρόγραμμα των Windows που έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να καταργήσετε εφαρμογές προστασίας από ιούς στους υπολογιστές που δεν τα χρειάζεστε.ESET AV Remover

Φυσικά υπάρχουν και άλλα εργαλεία αφαίρεσης λογισμικού που μπορούν να βοηθήσουν, αλλά συνήθως είναι φτιαγμένα για την απ κανονικών εφαρμογών.

Η εφαρμογή ESET AV Remover έχει σχεδιαστεί μόνο για την αφαίρεση AntiVirus. Υποστηρίζει διάφορα προϊόντα και εταιρείες, και διαθέτει επιλογές, από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε ποια προγράμματα θέλετε να καταργήσετε.

Το πρόγραμμα υποστηρίζει την απεγκατάσταση εφαρμογών ασφαλείας από αρκετές εταιρείες όπως τις: Avast, Avira, AVG, , Kaspersky, Malwarebytes, Norton, Panda, Symantec και Trend Micro για να αναφέρουμε μερικές.

Η πλήρης λίστα των προγραμμάτων που μπορεί να απεγκαταστήσει είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της ESET.

Το ίδιο το πρόγραμμα είναι φορητό, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση και πολύ εύκολο στη χρήση. Απλά τρέξτε το, αποδεχτείτε την άδεια χρήσης του τελικού χρήστη και περιμένετε να ολοκληρωθεί η σάρωση. Η σάρωση δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα λεπτό και τα αποτελέσματα εμφανίζονται αμέσως μετά.

Η επόμενη μετά την σάρωση θα σας εμφανίσει όλες τις εφαρμογές ασφαλείας που βρέθηκαν στον υπολογιστή σας.

Κάθε πρόγραμμα αναγράφεται με το όνομα και την έκδοση του, και δίπλα υπάρχει ένα κουτάκι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επιλέξετε τα προγράμματα που θέλετε να αφαιρεθούν από το σύστημα σας.

Σημείωση: Το ESET AV Remover υποστηρίζει πολλά προγράμματα και εκδόσεις, αλλά μερικές φορές δεν παρέχει υποστήριξη για τις τελευταίες εκδόσεις των προγραμμάτων προστασίας από ιούς. Εκτός από αυτό, είναι σε θέση να αφαιρέσει ή 64-bit εκδόσεις των εγκατεστημένων προγραμμάτων, αλλά όχι και τις δύο μόνο. Για να μάθετε περισσότερα, συμβουλευθείτε την πλήρη λίστα με τα υποστηρίζονται προγράμματα και τις εκδόσεις που μπορούν να αφαιρεθούν.

Αν επιλέξετε αφαίρεση από τη λίστα, ξεκινά η απεγκατάστασης και όλα τα ίχνη του προγράμματος θα αφαιρεθούν από το σύστημα.
Το AV Remover θα ελέγξει και να καταργήσει κάθε σκουπίδια από το σύστημα, ανεξάρτητα από το αν η αρχική απεγκατάσταση ολοκληρώθηκε επιτυχώς ή όχι.
Το ESET AV Remover είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για τους χρήστες των Windows.

Αν και γενικά προτείνεται η χρήση εργαλείων αφαίρεσης από τις ίδιες τις εταιρείες του λογισμικού που θέλετε να απεγκαταστήσετε, η εφαρμογή μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη αν αυτά αδυνατούν να λειτουργήσουν σωστά.

Download 64-bit AV Remover         Download 32-bit AV Remover

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).