Η Microsoft κλειδώνει το Windows 10 RTM στις 22 Ιουλίου

Νέες πληροφορίες για το επερχόμενο Windows 10 RTM: Είναι γνωστό ότι τα Windows 10 εξακολουθούν να είναι υπό ανάπτυξη, αλλά επειδή είμαστε ήδη στον Μάιο και η Microsoft δήλωσε ότι το νέο λειτουργικό θα κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, είναι πολύ πιθανόν να πλησιάζει η κυκλοφορίας του. Windows 10 RTM

Ένα σημάδι για το ότι πλησιάζει η μέρα κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού είναι η χθεσινή ανακοίνωση της Microsoft που αποκάλυψε επίσημα τις εκδόσεις που των Windows που θα κυκλοφορήσουν. Ωστόσο η φαίνεται να αρνείται πεισματικά να δώσει επιπλέον λεπτομέρειες σχετικές με την τιμολόγηση και την ημερομηνία κυκλοφορίας του RTM.

Σύμφωνα όμως με τον Ρώσο leaker WZor, η Microsoft ετοιμάζεται για το κλείσιμο της νέας έκδοσης των Windows στην έκδοση Windows 10 RTM στις 22 Ιουλίου. Την ημέρα εκείνη, η Microsoft κλειδώνει την έκδοση των Windows 10 RTM, πράγμα που σημαίνει ότι το λειτουργικό σύστημα θα αποσταλεί για παραγωγή στους OEMS και δεν θα γίνουν άλλες αλλαγές.

Όσο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του, υπάρχουν διάφορες φήμες και αν και οι ημερομηνίες είναι διαφορετικές, όλα δείχνουν μέχρι προς τα τέλη Ιουλίου ή αρχές Αυγούστου.

Αν η ημερομηνία του WZor είναι σωστή (ο Ρώσος είναι γνωστός για την εγκυρότητα των πληροφοριών που έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα), μια εβδ μετά το sign off μπορεί να μην είναι αρκετή για να αρχίσει η Microsoft την διανομή του Windows 10 RTM, αλλά με δεδομένο το γεγονός ότι η εταιρεία συνηθίζει να διαθέτει τα RTM πρώτα στους OEMs, ένα τέτοιο σενάριο φαίνεται να έχει νόημα.

Η φήμη που θέλει τον Αύγουστο σαν μήνα διανομής του λειτουργικού στο κοινό, είναι επίσης δυνατή, αλλά είναι γνωστό ότι η Microsoft επιθυμεί να διαθέσει τα Windows 10 το συντομότερο δυνατόν, όχι μόνο επειδή θέλει να φύγει από τα Windows 8 και την φήμη που τα ακολουθεί, αλλά και γιατί επιθυμεί να δώσει στις εταιρείες που συνεργάζεται περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστούν για την νέα σχολική χρονιά και της αγορές που την συνοδεύουν.

Ας μην ξεχνάμε όμως ότι όλα αυτά είναι μόνο φήμες και θα πρέπει να περιμένουμε μια επίσημη δήλωση πριν από οτιδήποτε άλλο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).