Διέρρευσε φωτογραφία του νέου Samsung Galaxy S6 Active

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει μια ενισχυμένη έκδοση του Galaxy S6 μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Φήμες ανέφεραν το Samsung Galaxy S6 Active για πρώτη φορά πριν από μερικές εβδομάδες, αλλά δεν υπήρχαν λεπτομέρειες για το αν τελικά κυκλοφορήσει η συσκευή. Samsung Galaxy S6 Active

Σήμερα όμως κυκλοφόρησε η πρώτη διαρροή από τον Evan Blass (evleaks), αλλά ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα δούμε το Samsung Galaxy S6 Active στα ράφια των καταστημάτων.

Ωστόσο, γνωρίζουμε με βεβαιότητα ότι η συσκευή θα κυκλοφορήσει αρχικά στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της AT&T. Στην πραγματικότητα, το Samsung Galaxy S6 Active θα κυκλοφορεί αποκλειστικά από την AT&T, τουλάχιστον για ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με την ημερομηνία που εμφανίζεται στην αρχική του τηλεφώνου, υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα ότι το Galaxy S6 Active θα κυκλοφορήσει επίσημα από την AT&T στις 5 Ιουνίου.

Τα specs, που αναμένουμε το Samsung Galaxy S6 Active δεν θα αλλάζουν πολύ από τη βασική έκδοση του smartphone.

Η συσκευή θα είναι πιστοποιημένη με MIL-STD-810G και έτσι αναμένουμε να είναι ανθεκτική στη σκόνη, τη βροχή, την υγρασία, το αλάτι, τους κραδασμούς, την ηλιακή και το θερμικό σοκ.

Εκτός από αυτά, το Galaxy S6 Active θα πρέπει να είναι εφοδιασμένο με έναν επεξεργαστή octa-core Exynos 7420, 3GB και 32GB χώρο αποθήκευσης στο δίσκο.

Ακριβώς όπως το βασικό μοντέλο, δεν θα έχει υποδοχή κάρτας και η μπαταρία του δεν θα μπορεί να αφαιρεθεί. Προφανώς, η Samsung μπορεί να κάνει κάποιες αλλαγές, αλλά μέχρι τώρα δεν είναι σαφές κατά πόσον ή όχι θα προσθέσει μια υποδοχή για κάρτα microSD.
Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μια οθόνη 5,1 ιντσών Quad HD στα 2560×1440 pixels, 3.500 mAh μπαταρία, 16- πίσω κάμερα πίσω και μια 5-megapixel μπροστά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).