Panasonic Viera smart TVs με Firefox OS

Ένα χρόνο μετά την αποκάλυψη των σχεδίων της για την κατασκευή έξυπνων τηλεοράσεων OS με την , η Mozilla ανακοίνωσε ότι οι συσκευές κυκλοφορούν στην Ευρώπη.firefox os

Προς το παρόν είναι διαθέσιμες μόνο στην Ευρώπη και υπάρχουν έξι Panasonic Viera smart TV που τροφοδοτούνται από το λειτουργικό σύστημα της Mozilla (CR850, CR730, CX800, CX750, CX700 και CX680}.

Οι τιμές φυσικά ποικίλλουν, αλλά σαν παράδειγμα αναφέρουμε το μοντέλο CX700 που είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο για 1.600 δολάρια. Οι τηλεοράσεις αναμένεται να κυκλοφορήσουν παντού “εντός των προσεχών μηνών.”

Το Firefox OS παρουσιάστηκε το 2012 και αρχικά είχε σχεδιαστεί ως ένα εναλλακτικό λειτουργικό σύστημα smartphones και tablets.

Ενώ το Firefox ΟS αντιμετωπίζει έντονο ανταγωνισμό στον τομέα της κινητής, με τις συσκευές της Apple και της Google να κυριαρχούν, ο χώρος της έξυπνης τηλεόρασης προσφέρει ίσως μια πιο εύκολη διέξοδο προς στην αγορά.

Οι καταναλωτές ίσως έχουν λιγότερες προκαταλήψεις για τα λειτουργικά συστήματα των τηλεοράσεων από ό, τι αυτά των κινητών ή των tablets, έτσι το ίδρυμα Mozilla φαίνεται να πόνταρε σε αυτή τη λογική.

Για να δούμε πως θα πάει.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).