Η Microsoft μόλις ανακοίνωσε το νέο Windows 10 Build 10122

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε μέσω του προγράμματος Windows Insiders το νέο Build 10122. Η ενημέρωση είναι ήδη διαθέσιμη στους χρήστες του Windows Insiders που είναι εγγεγραμμένοι στο γρήγορο κανάλι ενημερώσεων (Fast Ring). windows 10

Όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε αυτό το κανάλι θα λάβουν την ενημέρωση μάλλον την επόμενη εβδομάδα, αν δεν διαρρεύσει ωστόσο από κάποιο ανεπίσημο κανάλι.

Το νέο Windows 10 Build 10122, που κυκλοφόρησε σήμερα, 20 Μαΐου είναι σχεδιασμένο να λειτουργεί σε επιτραπέζιους υπολογιστές, laptops και , αλλά όχι για Windows Phones.

Το σημερινό build σύμφωνα με τη δημοσίευση ανακοίνωσης στο blog της Microsoft, περιλαμβάνει αρκετές βελτιώσεις. Βελτιώνει τα Start και Continuum, φέρνει επιλογή για νέες καρτέλες στον νέο περιηγητή Edge καθώς και τη λειτουργία περιήγησης .

Η εταιρεία αναφέρει επίσης βελτιώσεις στο tablet mode, αναφέροντας ότι στο νέο build τα Start και Continuum λειτουργούν χωρίς προβλήματα.

Οι προγραμματιστές της Microsoft πιστεύουν ότι αυτό το build θα καθορίσει πολλά που είχαν αναφέρει οι χρήστες για το νέο Edge.

Όπως φαίνεται σε αυτό το σημείο, η Microsoft δεν επιδιορθώνει μόνο τα σφάλματα, αλλά επεμβαίνει στις ατέλειες του UI του νέου λειτουργικού.

Μπορείτε να δείτε τι επιδιορθώνει το νέο build από εδώ.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).