Έρχεται το Windows 10 build 10125: μια έκδοση πριν το RTM

Το έχει σχεδόν ολοκληρωθεί και η Microsoft ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση στους στενούς  της συνεργάτες που θα είναι και η τελευταία έκδοση πριν το πολυαναμενόμενο RTM.windows 10 insider preview

Αυτό ισχυρίζεται ο διάσημος Ρώσος leaker WZor, προσθέτοντας ότι η Microsoft θα συνεχίσει το δοκιμών και μετά την κυκλοφορία του Windows 10 RTM.

Αργότερα η Microsoft ετοιμάζεται να διαθέσει και την πρώτη ενημέρωση των Windows 10 που ο WZor αποκαλεί σαν Update ή ενημέρωση του φθινοπώρου. Δεν είναι γνωστό αν η Microsoft χρησιμοποιήσει την ίδια ονομασία για την επερχόμενη ενημέρωση.

Το τελευταίο build των Windοws 10 για τους στενούς της συνεργάτες αναμένεται να έρθει με το νούμερο , όπως αναφέρει η , κάτι το οποίο έχει νόημα καθώς όπως έχουμε μάθει από φήμες που κυκλοφορούν η Microsoft ετοιμάζει την έκδοση 1012x.

Αν και η εταιρεία δεν έχει δώσει καμία επίσημη ενημέρωση ο Ρώσος leaker Wzor, ισχυρίζεται ότι το λειτουργικό Windοws 10 build 10125 είναι ήδη διαθέσιμο, αλλά μόνο για τους υπαλλήλους της Microsoft.

Όμως, το ίδιο ακριβώς build αναμένεται να κυκλοφορήσει και για το κοινό, είτε αργότερα αυτή την εβδομάδα ή στις αρχές της επόμενης, με τη Microsoft να εξακολουθεί να προσπαθεί να διορθώσει μερικά bugs που ανακάλυψαν οι εργαζόμενοι της κατά τη διάρκεια των εσωτερικών δοκιμών.

Το λειτουργικό Windows 10 RTM πιστεύεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο ή τον Ιούλιο, αλλά αν αυτό είναι πράγματι το τελευταίο build των εκδόσεων προεπισκόπησης και η Microsoft εστιάζει στην κυκλοφορία της σταθερής έκδοσης του λειτουργικού συστήματος, ο Ιούνιος φαίνεται να είναι η πιο πιθανή ημερομηνία.

Λίγες μέρες μείνανε, υπομονή και θα δούμε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).