Tweets στις σελίδες αποτελεσμάτων της Google

Μία νέα συνεργασία έχει προκύψει στον κόσμο του , μεταξύ Google και Twitter, καθώς πλέον τα tweets θα μπορούν να εμφανίζονται στις σελίδες των αποτελεσμάτων. 

Google-and-twitter-deal

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε να παίρνει σάρκα και οστά στον κόσμο αρχικά, ενώ σύντομα αναμένεται να ακολουθήσει και η desktop εκδοχή.

Ο στόχος του Twitter δεν είναι άλλος από την αύξηση της ενασχόλησης των χρηστών μαζί του, καθώς και η αύξηση του πλήθους τους. Από την μεριά της Google, ο στόχος είναι να μεγαλώσει τον όγκο των αναζητήσεων που συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.

Η αναζήτησης του Twitter δεν είναι σε καμία περίπτωση τόσο ισχυρή όσο εκείνη της Gοogle, ενώ το του Twitter είναι τόσο πλούσιο σε ειδησεογραφική αξία που είναι κρίμα να μην μπορεί να το αναζητήσει κανείς και από άλλες πηγές πέρα από το ίδιο το .

Με το χαρακτηριστικό της εμφάνισης των tweets στις σελίδες των αποτελεσμάτων της Gοogle αναμένεται να γίνει μεγαλύτερη χρήση της μηχανής της Gοogle, με παράλληλο όφελος για τo Twitter την σημαντική άνοδο της κυκλοφορίας που μπορεί να επιφέρει η εμφάνιση στα αποτελέσματα της Gοogle.

 

O χαμένος της υπόθεσης φαίνεται να είναι το Google+, αλλά μάλλον αυτό το κομμάτι δεν ενδιαφέρει πλέον ούτε την ίδια την Gοogle.

Πηγή: pestaola.gr

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).