Twitter: Κυκλοφόρησε η εφαρμογή Periscope για Android

Το Twitter ανακοίνωσε την live video-streaming εφαρμογή, Periscope για Android. Η ανακοίνωση της εφαρμογής και η κυκλοφορία της μέσω του Google έρχεται μήνες μετά την εξαγορά της εταιρείας από το Twitter.periscope android

Η εφαρμογή είχε κυκλοφορήσει πρώτα για τους του iPhone, αφήνοντας τους φίλους του Android να περιμένουν αρκετό . Όμως όπως φαίνεται οι προγραμματιστές προσπάθησαν να επανορθώσουν προσθέτοντας νέα .

Η εφαρμογή Periscοpe επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν τι κάνουν σε πραγματικό χρόνο στους followers τους, οι οποίοι μπορούν να αλληλεπιδρούν σχολιάζοντας στο video streaming.

Μόλις τελειώσει η εκπομπή, το βίντεο παραμένει για τις επόμενες 24 ώρες, ωστόσο μπορεί να διαγραφεί ανά πάσα στιγμή ή να αποθηκευτεί από το δημιουργό του αν το επιθυμεί.

Η εφαρμογή Periscοpe για Android έρχεται με μερικά μοναδικά νέα χαρακτηριστικά, όπως στις ειδοποιήσεις για παράδειγμα. Όταν κάποιος που σας ακολουθεί στο Twitter και ανοίξει για πρώτη φορά την εφαρμογή Periscope για να μεταδώσει κάτι, θα ενημερωθείτε άμεσα.

Ένα άλλο ενδεχομένως πιο χρήσιμο χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο μόνο στην εφαρμογή του Android είναι το ότι σας επιτρέπει να συνεχίσετε να παρακολουθείτε μια εκπομπή από εκεί οπού είχατε σταματήσει.

Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή από το παρακάτω link

Periscope Android

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).