Δωρεάν συνδρομή Skype για ένα μήνα

Πιθανόν να έχετε λάβει αυτές τις μέρες ένα από την Microsoft που σας δωρίζει δοκιμαστικά για ένα μήνα τηλεφωνικές μέσω Skype σε όλο τον κόσμο. Δεν είναι ψέμα, είναι αλήθεια και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό η Microsoft!

skype-logo-open-graph

Για όσους έχουν λάβει το e-mail, μην δώσετε σημασία σε αυτή την ανακοίνωση, όσοι δε το έχετε λάβει ή δεν ελέγχετε την αλληλογραφία με την οποία κάνατε εγγραφή στο Skype μπορείτε να πάρετε τον δωρεάν μήνα σας πατώντας εδώ

Η διαδικασία είναι απλή, απλά συνδεθείτε με το όνομα χρήστη και τον κωδικό σας στη σελίδα που θα σας ανοίξει. Και συνεχίστε με τα βήματα.

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η υπηρεσία θα σας ζητήσει να εισάγετε κάποια κάρτα, δεν είναι για να σας χρεώσει (αυτή τη φορά) είναι όμως για να σας χρεώσει μόλις λήξει ο δωρεάν μήνας. 

Τι πρέπει να κάνετε γι'αυτό;

Μπορείτε να βάλετε τα στοιχεία σας άφοβα. Θα εξαργυρώσετε τον δωρεάν μήνα και μετά μπορείτε να καταργήσετε με ένα κλικ την μετέπειτα ανανέωση. Οπότε μόλις λήξει ο μήνας δεν πρόκειται να σας χρεώσει περαιτέρω. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε μια άδεια προπληρωμένη κάρτα. Όμως μην ξεχάσετε να την ακυρώσετε…

Πως ακυρώνω την μετέπειτα χρέωση μέσω κάρτας;

Γίνεται πολύ απλά. Θα συνδεθείτε μέσω της σελίδας του Skype στον λογαριασμό σας. Θα εμφανιστεί ακριβώς όπως στην πιο κάτω.

1

Πατάτε στην περιοχή που είναι κυκλωμένη με κόκκινο, ακριβώς πάνω στο “Unlimited World 1 month” και θα σας εμφανιστεί η παρακάτω σελίδα.

2

Στο “Next payment” η υπηρεσία μας προειδοποιεί για το πότε θα γίνει η επόμενη πληρωμή και το ποσό που θα πιστώσουν.

Αν πατήσουμε στο “Cancel subscription” ακυρώνουμε την εγγραφή μας για μετέπειτα πίστωση, χρησιμοποιούμε τον δωρεάν μήνα μας και όλα καλά!

*** Αν κάποιοι έχετε πάρει στο παρελθόν δωρεάν τηλεφωνία από το Skype αυτή τη φορά πιθανόν να σας βγάλει το παρακάτω μήνυμα.

3

Με λίγα λόγια δεν ισχύει για τον λογαριασμό σας η προσφορά… Προφανώς, αν είστε σαν και εμένα που θέλετε μόνο τα τζάμπα την πατάτε! :P

Never mind!

Όροι χρήσης

11356262_10152855725276889_163154298_n

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).