Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για την αναβάθμιση σε Windows 10

Hero340Η δωρεάν αναβάθμισή σας σε 10 θα είναι διαθέσιμη από τις 29 Ιουλίου. Εφόσον έχετε κάνει την κράτησή σας, δεν θα χάσετε λεπτό από τις εκπληκτικές δυνατότητες που σας προσφέρουν τα Windows 10.

Εφόσον έχετε κάνει κράτηση, τα Windows θα έχουν φροντίσει αυτόματα για τη εκ των προτέρων. Θα λάβετε μια ειδοποίηση μόλις η αναβάθμισή σας είναι έτοιμη για εγκατάσταση.

Έτσι, μπορείτε να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε τα Windows 10 αμέσως ή να προγραμματίσετε την εγκατάσταση για οποιαδήποτε στιγμή σας βολεύει. Αν έχετε περισσότερες ερωτήσεις, ανατρέξτε στις συνήθεις ερωτήσεις σχετικά με την αναβάθμιση.

Τι περιλαμβάνει η εφαρμογή “Λήψη των Windows 10”;Windows 10

Μόλις κάνατε κράτηση της δωρεάν αναβάθμισής σας με την εφαρμογή “Λήψη των Windοws 10”. Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε επίσης να επιβεβαιώσετε την κράτηση, να ελέγξετε αν η συσκευή σας είναι συμβατή με τα Windows 10, καθώς και να ακυρώσετε την κράτησή σας, αν το επιθυμείτε, πριν από την αναβάθμισή σας στα Windows 10.

Τα Windows 10 έχουν αμέτρητες εκπληκτικές δυνατότητες

Πέρα από τις δυνατότητες για τις οποίες ίσως έχετε ήδη πληροφορηθεί, όπως το Cortana* και το Edge, το νέο πρόγραμμά μας για περιήγηση στο web, τα Windοws 10, περιλαμβάνουν πολλά ακόμη συναρπαστικά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να μεγαλουργήσετε.

Windows: δημιουργημένα για ανθρώπους των έργων

Τα Windows δημιουργήθηκαν για τη διευκόλυνση των ανθρώπων που μεγαλουργούν. Η εταιρεία δημιούργησε μια σειρά βίντεο για την προβολή των καινοτόμων μεθόδων με τις οποίες οι χρήστες των Windows αξιοποιούν τις προσωπικές τους ικανότητες.

Μεταξύ αυτών των χρηστών βρίσκονται η Mikaila, μια νέα γυναίκα που εργάζεται για τη διάσωση των μελισσών, και ο Kyle, που δημιουργεί κινούμενα σχέδια με καταγραφή κίνησης. Τα έργα είναι μέρος του DNA τους, και τα Windows τους προσφέρουν τα εργαλεία που χρειάζονται για να ακολουθήσουν το πάθος τους.

Δείτε τα βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=Rvr6rCPSRug

Πληροφορίες προσφοράς Windows

Ναι είναι δωρεάν! Αυτή η προσφορά αναβάθμισης αφορά την πλήρη έκδοση των Windows 10 και όχι δοκιμαστική έκδοση.

Απαιτείται λήψη 3GB. Ισχύουν τυπικές χρεώσεις δεδομένων. Για να επωφεληθείτε από αυτήν τη δωρεάν προσφορά, πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στα Windοws 10 εντός ενός έτους από τη στιγμή που θα καταστούν διαθέσιμα.

Αφού κάνετε αναβάθμιση, θα έχετε τα Windοws 10 δωρεάν σε αυτήν τη συσκευή. (Ισχύει για όλο το χρονικό διάστημα που η συσκευή σας θα λειτουργεί)

Η προσφορά αναβάθμισης σε Windows 10 ισχύει για συσκευές Windows 7 και Windows 8.1 που πληρούν τις προϋποθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των συσκευών που διαθέτετε ήδη. Ισχύουν ορισμένες απαιτήσεις υλικού/λογισμικού και η διαθεσιμότητα των λειτουργιών ενδέχεται να ποικίλλει ανά συσκευή και ανά αγορά.

Η διαθεσιμότητα της αναβάθμισης σε Windows 10 για συσκευές Windows Phone 8.1 ενδέχεται να ποικίλλει ανά Κατασκευαστή Πρωτότυπου Εξοπλισμού (OEM), υπηρεσία ή πάροχο κινητής τηλεφωνίας.

Οι συσκευές θα πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο Internet και θα πρέπει να έχει ενεργοποιηθεί σε αυτές το . Απαιτούνται ενημερώσεις Windows 7 SP1 και Windows 8.1.

Εξαιρούνται ορισμένες εκδόσεις: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise και Windows RT/RT 8.1.

Οι πελάτες Active Software Assurance με πολλαπλές άδειες χρήσης έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης σε προσφορές Windows 10 Enterprise εκτός του πλαισίου αυτής της προσφοράς.

Για τον έλεγχο της συμβατότητας και για άλλες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση, επισκεφτείτε την του κατασκευαστή της συσκευής σας στο web, καθώς και τη σελίδα Προδιαγραφές Windows 10.

Με την πάροδο του χρόνου, ενδέχεται να ισχύσουν επιπλέον προϋποθέσεις για τις ενημερώσεις. Η ασφάλεια και οι λειτουργίες ενημερώνονται αυτόματα και η δυνατότητα αυτή είναι πάντα ενεργοποιημένη.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).