Νέο χαρακτηριστικό του Chrome σταματάει δεδομένα Flash

Ο Chrome μπορεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής αλλά ακόμη και οι πιο αφοσιωμένοι χρήστες του θα πρέπει να παραδεχτούν ότι το πρόγραμμα περιήγησης της Google χρησιμοποιεί αρκετούς πόρους συστήματος.chrome

Το Google αυτή την εβδομάδα φαίνεται να προχώρησε σε βήματα για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου προβλήματος με τη ανάπτυξη μιας beta έκδοσης που οριοθετεί τα Flash των ιστοσελίδων.

Η εταιρεία φέρεται να έχει αναπτύξει ένα έξυπνο χαρακτηριστικό που θα κάνει τον Chrome να σταματάει αυτόματα το “μη ουσιώδη” Flash περιεχόμενο.

Ο Tommy Li, ένας μηχανικός λογισμικού της Google, έγραψε σε μια δημοσίευση στο blog της εφαρμογής, ότι η εταιρεία συνεργάστηκε με την Adobe για την ανάπτυξη της επόμενης έκδοσης του Chrοme.

Η ενημερωμένη έκδοση beta θα μπορεί να πραγματοποιεί “ παύσεις” περιεχομένου που δεν είναι “κεντρικό” στην σελίδα, όπως κινούμενα σχέδια Flash, ενώ θα συνεχίζει να δείχνει το βασικό περιεχόμενο, όπως ας πούμε ένα βίντεο.

Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης επιθυμεί να δει το περιεχόμενο που δεν εμφανίζεται από το νέο χαρακτηριστικό των “έξυπνων παύσεων” θα μπορεί να το δει πολύ εύκολα, αφού με ένα κλικ θα αρχίσει να εμφανίζεται και πάλι.flash

Η νέα λειτουργία θα αρχίσει να κυκλοφορεί πρώτα από την επόμενη desktop έκδοση του Chrome, δήλωσε ο Li, και είναι ήδη ενεργοποιημένη από προεπιλογή στην τελευταία beta έκδοση, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη.

Download Chrοme Beta

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).