Hackers παραβιάζουν την ιστοσελίδα Συλλόγου της Αστυνομίας του Καναδά

Χακτιβιστές () που είναι αντίθετοι στον αντιτρομοκρατικό νόμο του Καναδά και ισχυρίζονται ότι επηρεάζει την ακεραιότητα και της ιδιωτικής ζωής των πολιτών παραβίασαν τα συστήματα πληροφορικής του Συλλόγου της Αστυνομίας του Οντάριο (Police Association of Ontario ή PAO)) και έκλεψαν ευαίσθητες πληροφορίες των μελών του.Hackers

Τα δεδομένα που κατάφεραν να υποκλέψουν, τα δημοσίευσαν στο και αυτή τη στιγμή εξακολουθούν να είναι online. Περιέχουν στοιχεία από τρεις βάσεις , και όπως καταλαβαίνετε περιέχουν πληροφορίες από εκατοντάδες άτομα.

Ένας hacker που χρησιμοποιεί σαν ψευδώνυμο στο Twitter το “ro0ted” ανακοίνωσε τα links των δεδομένων και ανακοίνωσε ότι το hack ήταν μια πράξη διαμαρτυρίας.

Οι hackers πρόσφατα παραβίασαν κυβερνητικές ιστοσελίδες του Καναδά, όπως .ca ή την ιστοσελίδα του Υπουργείου Οικονομικών και του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπουργείου Οικονομικών.

Τα δεδομένα που υπάρχουν ακόμα online περιέχουν λεπτομέρειες για τέσσερις κυβερνητικούς υπαλλήλους, με διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το όνομα του ενός από αυτούς, τις διευθύνσεις και hashed κωδικούς .

Οι πληροφορίες των μελών του συλλόγου αποτελούνται από το πρώτο και το τελευταίο όνομα, διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την πόλη που βρίσκονται, και κωδικούς ς σε μορφή απλού κειμένου.

[tweet_embed id=613824646014758913]

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).