Διέρρευσε φωτογραφία του επερχόμενου BlackBerry Venice

Έχουμε αναφέρει σε προηγούμενη δημοσίευση ότι η σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα smartphone που θα τροφοδοτείται από το λειτουργικό Android. Με την κωδική ονομασία BlackBerry Venice, η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει από την AT&T στις ΗΠΑ, και αργότερα από άλλες .blackberry venice

Σήμερα ο γνωστός leaker ς του Twitter, @evleaks δημοσίευσε μια εικόνα του επερχόμενου BlackBerry Venice. Η συσκευή φαίνεται πολύ κομψή στην εικόνα, και ελπίζουμε όταν κυκλοφορήσει η συσκευή να είναι έτσι όπως δείχνει.

Η εικόνα που διέρρευσε δείχνει την κάτω πλευρά του BlackBerry Venice, η οποία διαθέτει microUSB και 3.5mm θύρες audio jack.

Το πληκτρολόγιο που αναμένεται να φέρει το BlackBerry Venice δεν φαίνεται στην εικόνα, επειδή το slider είναι κλειστό.

Η φωτογραφία εμφανίζει επίσης μερικές από τις εφαρμογές που θα έρθουν προεγκατεστημένες στο ΒlackBerry Venice. Εκτός από τις συνήθεις εφαρμογές και τις υπηρεσίες της Google όπως οι Maps, Drive, Chrome, Hangouts και Photos, μπορούμε επίσης να δούμε δύο εφαρμογές της Microsoft: το Skype και το Bing.

Το BlackBerry Venice, έχει μια οθόνη αφής 5.4-ιντσών Quad HD (2560×1440 pixels), καθώς και μια κάμερα 18-megapixel κάμερα στο πίσω μέρος. Στο μπροστινό μέρος, το smartphone θα φέρει μια κάμερα 5-megapixel για selfies.

Το Venice αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή αυτό το φθινόπωρο και θα το δούμε πιθανότατα στην αγορά από το Νοέμβριο, αλλά η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από τη BlackBerry.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).