Έρχονται περισσότερες απολύσεις από τη Microsoft

Η Microsoft μπορεί να απέλυσε χιλιάδες από το τμήμα τηλεφωνικών συσκευών, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η εταιρεία είναι θα εγκαταλείψει την ανάπτυξη των Windows Phone και των συσκευών Lumia.

Το Redmond φέρεται ότι θα συνεχίσει με τα κινητά, προφανώς όμως, με μια ελαφρώς διαφορετική προσέγγιση.
“Θα επικεντρωθούμε στα κανάλια και τις που προσφέρουν τις καλύτερες αποδόσεις… Τα τηλέφωνα παραμείνουν ένα κρίσιμο συστατικό του χαρτοφυλακίου συσκευών της Microsoft και ένα σημαντικό κομμάτι της στρατηγικής μας, αλλά η αναδιάρθρωση χρειάζεται,” εξήγησε ο Turner. microsoft

Σε εσωτερικό σημείωμα που απέστειλε ο Kevin Tuner COO της Μicrosoft, η εταιρεία αναφέρει ότι θα συνεχίσει με τις απο, από τα τμήματα πωλήσεων και marketing, σύμφωνα με το σχέδιο του Satya Nadella, αλλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες.

Ο Turner δήλωσε ότι τα τμήματα marketing και πωλήσεων θα χάσουν επίσης κάποιους υπαλλήλους, αλλά δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

“Αναμένουμε ότι οι αλλαγές θα οδηγήσουν σε δύσκολες αποφάσεις με μείωση προσωπικού. Μπορεί επίσης να υπάρχουν και άλλες μειώσεις. Αυτές οι μεταβάσεις είναι δύσκολες και για τους εργαζόμενους που ενδέχεται να επηρεαστούν από αυτά τα σχέδια, θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου εκτίμηση και να τους ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες τους και την αφοσίωση τους στη Μicrosoft.”

Η Μicrosoft απέλυσε 18.000 άτομα μετά την εξαγορά της Nokia και όπως φαίνεται επιδιώκει να ολοκληρώσει τη αναδιάρθρωσης απολύοντας περισσότερους εργαζόμενους. Ο Διευθύνων Σύμβουλος Satya Nadella δήλωσε ότι μέχρι το τέλος του έτους, η “νέα της Microsoft” θα ξαναγεννηθεί και θα πρέπει να είναι πλήρης.

Αυτό φυσικά δεν γνωρίζει κανείς τι σημαίνει, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τις περικοπές μέσω των απολύσεων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).