Microsoft: έρχονται νέα Premium Lumia σχεδιασμένα για Windows 10

Η Microsoft μόλις επιβεβαίωσε στο Worldwide Partner Conference 2015 που πραγματοποιείται στο Ορλάντο ότι οι νέες ναυαρχίδες Lumia με Windows 10 θα κάνουν το ντεμπούτο τους αργότερα το 2015.

Ο Terry Myerson, επικεφαλής του τμήματος των Windows, δήλωσε κατά τη διάρκεια της ομιλία του στο WPC ότι τα “νέα Lumia έχουν σχεδιαστεί για τα Windows 10” και ότι θα κυκλοφορήσουν σύντομα. Δυστυχώς όμως δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.Lumia Concept Windows 10

Η δήλωση του Terry Myerson είναι ζωντανή απόδειξη ότι η Microsoft θα εξακολουθήσει να κατασκευάζει κινητά, παρ ‘όλες τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τις τελευταίες εβδομάδες, όταν η εταιρεία ανακοίνωσε περικοπές θέσεων στο τμήμα της τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με τις φήμες δύο από τα premium Lumia που θα κυκλοφορήσουν σύντομα θα είναι το 940 και το 940 XL.

Το Lumia 940 είναι πολύ πιθανό να έρθει με μια οθόνη 1920x1080px 5.2-ιντσών, εάν οι προδιαγραφές που διέρρευσαν είναι ακριβείς, με 3 GB RAM και επεξεργαστή Snapdragon 808. Ο αποθηκευτικός του θα φτάνει τα 32 GB και θα φέρει μια κάμερα των 20-megapixel PureView στο πίσω μέρος και μία 5-megapixel στο μπροστινό μέρος.

Οι διαρροές ανέφεραν επίσης ότι το Lumia 940 θα μπορούσε να είναι φτιαγμένο από πολυανθρακικό υλικό (το οποίο θα μπορούσε να είναι πιο ακριβό από το iPhone 6) και να διαθέτει σαρωτή ίριδας.

Το Lumia 940 XL τωρα, θα μπορούσε να είναι το νέο του Redmond, με μια οθόνη 2560x1440px 5,7 ιντσών, και έναν επεξεργαστή Snapdragon 810. Θα έχει 3GB RAM, 32 GB αποθηκευτικού χώρου και θα υποστηρίζει κάρτες SD. Θα έχει τις ίδιες με το Lumia 940.

Η Microsoft δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ακόμα τίποτα από όλα αυτά.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.087 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).