Η FAA ερευνά τον 18χρονο με το drone και το πυροβόλο όπλο

Τι έγινε με το drone και το πυροβόλο όπλο; Ο 18χρονος Austin Haughwout είναι υπό έρευνα από την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των (Federal Aviation Administration ή FAA), όταν ανέβασε ένα βίντεο στο , που δείχνει ένα τηλεκατευθυνόμενο αεροσκάφος (drone) εξοπλισμένo με ένα πυροβόλο όπλο όπως αναφέρει το ABC News.drone faa

Το βίντεο με το drone που καταγράφηκε από τον Haughwout, στο Clinton του Connecticut, “αντιπροσωπεύει μια από τις πολλές τεχνικές δραστηριότητες του” όπως δήλωσε στο ABC News.

Ο έφηβος πρόσθεσε ότι έχει ένα πτυχίο στη μηχανολογία και ότι μετέτρεψε στο παρελθόν ένα “Razor scooter για να υπερβαίνει τα 70 μίλια την ώρα”.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της FAA, ο έφηβος έθεσε σε κίνδυνο αμάχους με το μη επανδρωμένο αεροσκάφος και θα μπορούσε να του επιβληθεί .

Οι κανονισμοί της ς απαγορεύουν ρητά την απρόσεκτη ή απερίσκεπτη χρήση ενός μοντέλου αεροσκάφους, – αλλά δεν αναφέρουν τίποτα και για τη χρήση πυροβόλων όπλων.

Η FAA δήλωσε ότι θα καθορίσει κατά πόσον οι παραβιάστηκαν οι νόμοι, καθώς επίσης και ότι “θα συνεργαστεί με τις Αρχές επιβολής του νόμου για να καθορίσουν αν υπήρχαν παραβιάσεις του ποινικού καταστατικού.”

Όπως αναφέρει το ABC News, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η αγάπη του Haughwout για τα drοnes προκάλεσε . Το περασμένο έτος μια ενοχλήθηκε μαζί του γιατί πετούσε ένα drοne στην παραλία.

Δείτε το επίμαχο βίντεο

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).