Google Chrome: η έκδοση 44 ήρθε με bug

Τα καλά νέα είναι ότι η τελευταία έκδοση του Chrome 44 διόρθωσε πολλά . Τα κακά νέα είναι ότι έφερε ένα νέο σφάλμα που αποκλείει ορισμένες ιστοσελίδες και δεν μπορούν να φορτώσουν σωστά, ενώ άλλες αποτυγχάνουν πλήρως με ένα μήνυμα σφάλματος ERR_TOO_MANY_REDIRECTS.Chrome 44

Η ομάδα ανάπτυξης της Google γνωρίζει πολύ καλά το πρόβλημα και αυτή τη στιγμή προσπαθεί να το διορθώσει και να το προωθήσει στο σταθερό κανάλι του Chrοme για άμεση ενημέρωση.

Το σφάλμα ξεκίνησε από καλή πρόθεση. Ο κώδικας που εμφανίσει το σφάλμα είχε σαν στόχο να ενθαρρύνει τη χρήση HTTPS για μια πιο εμπειρία στο Web.

Δυστυχώς, αντί να ενθαρρύνει τη χρήση μιας ασφαλής σύνδεσης, εάν υπήρχε διαθέσιμη, αναγκάζει το να ανακατευθύνει σε σελίδες https … ακόμη και αν δεν υπάρχουν!

Το πρόβλημα εμφανίζεται κυρίως σε αυτο-φιλοξενούμενα WordPress sites, αλλά δεν περιορίζεται μόνο σε αυτά. Άλλες ιστοσελίδες που δεν υποστηρίζουν HTTPS ή χρησιμοποιούν HTTP και HTTPS παρουσιάζουν επίσης .

Σίγουρα το πρόβλημα χρειάζεται περαιτέρω εξέταση από τους προγραμματιστές. Προς το παρόν, αν πέσετε σε μια που δεν λειτουργεί σωστά με το Chrοme, δοκιμάστε να την ανοίξετε με ένα άλλο . Το πρόβλημα μάλλον είναι από το Chrοme και όχι από την ιστοσελίδα.

Και φυσικά, ετοιμαστείτε για άλλη μια ενημερωμένη έκδοση του .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).