GoPro διάθεση στο τέλος του καλοκαιριού εφαρμογής για Video-Μοντάζ

Ο πρόεδρος της GoPro κ. Tony Bates αποκάλυψε σήμερα η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία νέα για που θα επιτρέψει στους να κάνουν μοντάζ και να μοιράζονται τα βίντεό τους μέσω του κινητού τηλεφώνου τους.

gopro

Σύμφωνα με τον κ. Bates, η εφαρμογή είναι ήδη στο τελικό στάδιο των δοκιμών και η εταιρεία αναμένεται ότι θα την κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Η νέα εφαρμογή ακούγεται σαν μια πρώτη λύση έως ότου η εταιρεία μπορέσει να μοιράσει πλήρως ένα προϊόν-υπηρεσία cloud που θα διορθώνει αυτόματα τα των χρηστών.

Ο κ. Bates αναφέρθηκε εν συντομία στο ότι η εταιρεία επιδιώκει ένα προϊόν που να βασίζεται σε cloud, και που θα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να δουν, αλλά και να μπορούν να επεξεργαστούν τα βίντεο τους που τραβήχτηκαν με κάμερα GoPro.

Βέβαια όσοι ασχολούνται με δράσης γνωρίζουν ότι υπάρχουν στην αγορά κάποιες πολύ καλές εφαρμογές επεξεργασίας βίντεο  που έχουν ήδη κάνει μια απίστευτη δουλειά στο τομέα της αυτόματης επεξεργασίας βίντεο.

Υπάρχουν και επαγγελματικά επί πληρωμή αλλαά και κάποια δωρεάν. Παρόλα αυτά μία εφαρμογή φτιαγμένη ειδικά για την GοPro θα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι GοPro πάει όλο και καλύτερα οικονομικά, είναι πολύ πιθανό ότι αυτό το online εργαλείο επεξεργασίας θα έρθει αρκετά νωρίς ώστε να επιτραπεί σε όλους τους χρήστες των GoPro το μοντάρουν αυτό το φθινόπωρο τα πλάνα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).