Επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 2 (329 δολάρια)

Η κατασκευάστρια εταιρεία από την Κίνα OnePlus μόλις ανακοίνωσε το δεύτερο smartphone της. Το OnePlus 2 είναι εδώ και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά τις επόμενες εβδομάδες.impress-img

Το OnePlus 2 θα διαθέτει μια οθόνη 5,5 ιντσών HD και θα υποστηρίζει δύο SIM.
Η κάμερα στο μπροστινό μέρος θα είναι στα 5-megapixel ευρείας γωνίας f/2.0, ενώ η πίσω κάμερα στα 13-megapixel έρχεται με διπλό LED φλας.

Η οπτική σταθεροποίηση ς, αναιρεί τα τραντάγματα και τα κουνήματα, για απίστευτα καθαρές φωτογραφίες και σταθερά βίντεο.img

Ο επεξεργαστής Qualcomm® Snapdragon™ 810 με 4G LTE και το οκταπύρηνο CPU διαχειρίζεται χωρίς κόπο απαιτητικές εφαρμογές, , ακόμη και βίντεο υψηλής ευκρίνειας (HD). Σε συνδυασμό με τη μπαταρία 3.300 mAh, το OnePlus 2 σου παραμένει φορτισμένο ακόμη και τις μέρες που κάνεις τη μεγαλύτερη χρήση. oneplus 2

Το ΟnePlus 2 διαθέτει επίσης scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, και η εταιρεία αναφέρει ότι είναι πολύ πιο γρήγορο από το Touch ID.

Έχει μια θύρα φόρτισης USB Type-C. Η εταιρεία υποσχέθηκε ότι θα τη μετατρέψει σε Type-A αναστρέψιμη, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχει σημασία με ποιο τρόπο θα τοποθετείτε το καλώδιο.

Ας δούμε την τιμή τώρα. Η OnePlus επικράτησε στην αγορά από την πρώτη φορά γιατί πρόσφερε high-end χαρακτηριστικά σε τιμή συσκευών mid-range.

Την ίδια φόρμουλα χρησιμοποιεί και για το OnePlus 2 αφού η τιμή του φτάνει τα 329 δολάρια.

Το ελαφρύ, ανθεκτικό πλαίσιο από κράμα αλουμινίου και μαγνησίου και οι λεπτομέρειες από ανοξείδωτο ατσάλι ενοποιούν το μεταλλικό σχεδιασμό του OnePlus 2.

Η OnePlus 2 είναι επίσης η πρώτη της εταιρείας να έρχεται με το δικό της λειτουργικό Oxygen OS, που βασίζεται στο Android 5.1.

Η εταιρεία αναφέρει:

“Το OnePlus 2 λειτουργεί με OxygenOS, το ελαφρύ, ισχυρό μας λογισμικό που βασίζεται στο Android. Διατηρήσαμε τα καλύτερα στοιχεία της εμπειρίας stock Android και προσθέσαμε μερικά χρήσιμα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.”

Υπάρχουν επίσης μερικά OxygenOS apps προ-εγκατεστημένο όπως τη φωτογραφική μηχανή και τη Διαχείριση .

Στις ΗΠΑ και την Ευρώπη, οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν (με προσκλήσεις) στις 11 Αυγούστου με την συσκευή των 64GB να κοστίζει 389 δολάρια. Το μοντέλο με δίσκο στα 16GB και τα 3GB RAM θα ​​είναι διαθέσιμο “αργότερα” στην τιμή των 329 δολαρίων.

  • Snapdragon™ 810Qualcomm
  • 4GBLPDDR4 RAM
  • Adreno™ 430Mobile GPU
  • 64 GB eMMC5.0 Storage

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).