Ενημερώστε τώρα σε Windows 10. Τι πρέπει να ξέρετε

Η μέρα ήρθε για τους εκατομμύρια φίλους των Windows. Τα Windows 10 είναι επίσημα εδώ, και όπως φαίνεται μπορεί να αναβαθμίσει ο καθένας. Η τελευταία πλατφόρμα της Microsoft κυκλοφόρησε επίσημα και οι Windows Insiders έχουν λάβει ήδη το νέο σύστημα μέσω του Windows Update. Ουσιαστικά όπως εξηγούμε παρακάτω, το είχαν ήδη εγκατεστημένο!windows 10

Το παράδοξο είναι ότι ενώ η Microsoft είχε ενημερώσει ότι η κυκλοφορία του νέου λειτουργικού θα γίνει σταδιακά, με το που κυκλοφόρησε (το δημοσιεύσαμε νωρίτερα), δίνει την δυνατότητα αναβάθμισης σε όλους. Μια σκέψη που μπορεί να εξηγήσει το γεγονός, είναι ότι όσοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν μέσω του Windows Update, θα πρέπει να περιμένουν τη σειρά τους.

Αντίθετα μπορούμε να αναβαθμίσουμε με το εργαλείο που δημοσιεύσαμε προηγουμένως.

Έτσι τα Windows 10 είναι διαθέσιμα σε 190 χώρες είτε ως δωρεάν αναβάθμιση ή επί πληρωμή, άσχετα αν είστε εγγεγραμμένοι στο Windows Insider ή όχι.

Όσον αφορά τους Windows Insiders τώρα, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι όσοι τρέχουν το build 10240, έχουν ήδη την έκδοση των Windows 10 που είναι διαθέσιμη σήμερα.

Το μόνο πράγμα που απαιτείται από τους Windows Insiders είναι να λάβουν όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις των  Windows 10 από το Windows Update.

Για όλους του άλλους που είναι σε παλαιότερα συστήματα (7 και 8), η εφαρμογή της Microsoft θα κάνει τα πάντα για την . Θα ελέγξει τη συμβατότητα του συστήματός σας, και αν όλα είναι κανονικά θα προχωρήσει με την εγκατάσταση, διατηρώντας τις εφαρμογές που τε ήδη (θα πρέπει να το δηλώσετε κατά τη διάρκεια του οδηγού εγκατάστασης).

win10

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).