Windows 10: δωρεάν το Windows DVD Player σε αυτούς που είχαν Media Center

Τον Μάιο, η Microsoft επιβεβαίωσε ότι σταματάει να υποστηρίζει το Media , χωρίς να δώσει παραπάνω πληροφορίες, και χωρίς άμεση αντικατάσταση της εφαρμογής στα Windows 10. Όπως φαίνεται η χρήση του Media Center είχε μειωθεί σημαντικά, και η Microsoft δήλωσε ότι οι λίγοι που εξακολουθούν να το χρησιμοποιούν, το κάνουν για την αναπαραγωγή DVD.Windows 10 DVD Player

Οι καταναλωτές αποφεύγουν τα DVDs καθώς πλεον υπάρχει το streaming και τα , έτσι η Microsoft υποσχέθηκε μια εναλλακτική λύση για την αναπαραγωγή DVD στα Windows 10 αργότερα εντός του έτους.

Με την εγκατάσταση των Windows 10, μια νέα εφαρμογή είναι πλέον διαθέσιμη, όπως αναφέρει η Mary Jo Foley του ZDNet.

Αν έχετε Home Premium, Professional ή Ultimate ή Windows 8/8.1 με το Media Center ή ένα Pro Pack, το PC σας θα είναι επιλέξιμο για την εγκατάσταση της νέας εφαρμογής . Το νέο Windows DVD Player θα κατέβει αυτόματα στον σας, όταν κάνετε στα Windows 10. Όπως εξηγεί η Microsoft:

Ε: Τι πρέπει να κάνω για να αποκτήσω τη δωρεάν εφαρμογή;
Α: Λίγο μετά την αναβάθμιση σε Windows 10, η δωρεάν εφαρμογή των Windows αναπαραγωγής DVD θα εγκατασταθεί αυτόματα μέσω του Windows Update, αλλά μπορείτε να επιταχύνει τη διαδικασία αυτή, από το Ρυθμίσεις στο Έναρξης, επιλέγοντας Ενημέρωση και ασφάλεια, και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή Έλεγχος για ενημερώσεις. Θα πρέπει να δείτε μια νέα ενημερωμένη έκδοση, η οποία θα εγκαταστήσει δωρεάν την εφαρμογή.

Ωστόσο αν πραγματοποιήσετε μια καθαρή εγκατάσταση των Windows 10, δεν θα είστε σε θέση να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι η επιλεξιμότητα εξαρτάται από την ύπαρξη μιας υπάρχουσας εγκατάστασης του Media Center. Έτσι αν κάνετε format στον δίσκο σας και εγκαταστήσετε το νέο λειτουργικό σύστημα από το μηδέν, δεν θα βρεθεί Media Center και έτσι δεν θα λάβετε την ενημέρωση.

Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να πραγματοποιήσετε μια καθαρή εγκατάσταση, ή αν δεν είστε επιλέξιμοι για το δωρεάν download, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να την εφαρμογή, η Microsoft αναφέρει ότι “θα είναι διαθέσιμη για αγορά στο Store”.

Μέχρι τώρα όμως η εφαρμογή δεν έχει εμφανιστεί στο Windows Store.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι αντί να αγοράσετε την εφαρμογή αναπαραγωγής DVD της Microsoft, υπάρχουν πάρα πολλές δωρεάν, που λειτουργούν άψογα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).