Microsoft: 14 εκατ. εγκαταστάσεις των Windows 10 σε 24 ώρες

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι μετά τις πρώτες 24 ώρες της διαθεσιμότητας του νέου λειτουργικού συστήματος, τα Windows 10 έχουν εγκατασταθεί πλέον σε περισσότερες από 14 συσκευές. Windows 10 Microsoft

Η εταιρεία εξακολουθεί να διανέμει το σύστημα και αν δεν έχετε λάβει κάποια ειδοποίηση θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή καθώς όπως αναφέρει μπορεί να χρειαστούν μερικές εβδομάδες πριν λάβουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται τα νέα Windows 10.

Ενώ η Microsoft δεν έχει αναφέρει ακριβείς αριθμούς, γνωρίζουμε ότι υπήρχαν 5 εκατομμύρια Windows πράγμα που σημαίνει ότι περίπου 9 εκατομμύρια καταναλωτές εγκατέστησαν το νέο για πρώτη φορά στον υπολογιστή τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Microsoft είχε δηλώσει δημοσίως ότι έχει σαν στόχο να εγκαταστήσει τα Windows 10 σε 1 δισεκατομμύριο υπολογιστές τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία τους, αλλά φαίνεται να απέχει πολύ από αυτό. Πάντως η εταιρεία φαίνεται να είναι αρκετά ικανοποιημένη με το ρυθμό ς.

Με λίγα μαθηματικά, 14.000.000 μέσα σε 24 ώρες ισοδυναμεί με 583.333 εγκαταστάσεις την ώρα, 9722 εγκαταστάσεις το λεπτό και 162 εγκαταστάσεις το δευτερόλεπτο. Φυσικά ο ρυθμός αυτός δεν θα κρατήσει αιώνια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).