Τι έρχεται μετά τα Windows 10

Τα Windows 10 κυκλοφορούν ήδη σαν δωρεάν αναβάθμιση για τα και 8.1. Ενώ υπάρχουν εκατομμύρια που αναβάθμισαν ήδη τα συστήματά τους αυτή την εβδομάδα, η Microsoft φέρεται να εργάζεται σκληρά για τις επόμενες ενημερώσεις και διορθώσεις στο νέο λειτουργικό. Windows 10

Ορισμένα νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσονται, και σίγουρα υπάρχει σχέδιο για πολλά περισσότερα που πρόκειται να έρθουν.

Η πρώτη μεγάλη με διορθώσεις θα έρθει με το Service Release 1 (SR1). Πηγές εξοικειωμένες με τα σχέδια της Microsoft αναφέρουν ότι ότι το SR1 είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές Αυγούστου, ενδεχομένως, από την επόμενη εβδομάδα δηλαδή.
Το SR1 δεν θα περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά, αλλά θα καθορίσει μερικά από τα θέματα που αναφέρθηκαν από τους χρήστες μετά την εγκατάσταση των Windows 10.

Μετά τις αρχικές επιδιορθώσεις και ενημερώσεις, η Microsoft θα ετοιμάσει μια ακόμα μεγαλύτερη συλλογή διορθώσεων που θα συμπεριλαμβάνει και ορισμένες νέες προσθήκες. Το πακέτο θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος.

Χωρίς να είναι σίγουρο, φέρεται να έχει προγραμματιστεί για τον Οκτώβριο, και ορισμένες από αυτές τις προσθήκες θα περιλαμβάνουν μια νέα εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για την ολοκλήρωση της ς Skype και υποστήριξη επεκτάσεων για το πρόγραμμα περιήγησης της Microsoft Edge.

«Δεν υπάρχει κανείς που εργάζεται σε έναν υπολογιστή με Windows 11 αυτή τη στιγμή, αλλά υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που εργάζονται σε κάποιες πραγματικά cool ενημερωμένες εκδόσεις των Windows 10, που οι Windows Insiders θα δουν σύντομα,” δήλωσε ο επικεφαλής των Windows της Microsoft Terry Myerson στο The Verge.

Οι Windows Insiders θα αρχίσουν να λαμβάνουν, νέα builds σύντομα, και θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν νέα χαρακτηριστικά, όπως την υποστήριξη επεκτάσεων από το Microsoft Edge που θα πρέπει να κυκλοφορήσει εντός του 2015.

“Οι Windows Insiders θα δουν σύντομα τις επεκτάσεις στο Microsoft Edge”

Μιλώντας στο The Verge την περασμένη εβδομάδα, ο υπεύθυνος ανάπτυξης του Microsoft Edge κ. Drew DeBruyne αποκάλυψε πώς θα λειτουργούν οι επεκτάσεις στην εφαρμογή περιήγησης Edge.

Οι επεκτάσεις θα βασίζονται σε , και η Microsoft προσπαθεί να μιμηθεί ακριβώς τον τρόπο που διαχειρίζεται ο Chrome τις επεκτάσεις. Στόχος της ς είναι κάνει πιο εύκολο στους προγραμματιστές να κάνουν port τις επεκτάσεις του Chrome σε επεκτάσεις του Edge.

“Κάνουμε πολλή δουλειά για να υποστηρίξουμε ουσιαστικά τα ίδια API που υποστηρίζει ο Chrome.”

Η ειδική εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων της Microsoft για τα Windows 10 θα εισέλθει σε στάδιο Προεπισκόπησης εντός των προσεχών εβδομάδων. Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων θα ολοκληρώσει το Skype στα Windows 10, δημιουργώντας μια πιο iMessaging και FaceTime υπηρεσία.

Η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει αυτό το χαρακτηριστικό στους χρήστες των Windows 10 αργότερα αυτό το έτος, αλλά οι Insiders θα το δοκιμάσουν πολύ σύντομα. Θα είναι σε θέση να κάνουν κλήσεις βίντεο και ήχου χωρίς την εφαρμογή Skype.

Εκτός όμως από τα παραπάνω χαρακτηριστικά και τις ενημερώσεις εφαρμογών, η Microsoft προσπαθεί να βελτιώσει και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας στις συσκευές που τρέχουν Windows 10.

Περαιτέρω η Microsoft φέρεται να εργάζεται πάνω σε ένα project “Redstone” για τα Windows 10 που θα προσθέσει περισσότερα χαρακτηριστικά από το 2016.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.086 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).