Google Auto LLC η εταιρεία αυτοκινήτων της Google

Η Google άρχισε να λειτουργεί ήσυχα το project με τα αυτο-οδηγούμενα αυτοκίνητα κάτω από μια νέα θυγατρική εταιρεία με την επωνυμία Google Auto LLC, σύμφωνα με από τη The .Google Auto LLC

Η θυγατρική εταιρεία δημιουργήθηκε το 2011 όταν η Google αντικατέστησε τα αυτό-οδηγούμενα οχήματα Priuses με τα Lexus SUV. Στα έγγραφα που δημοσίευσε η Guardian, η εταιρεία Google Auto καταγράφεται σαν ο επίσημη κατασκευάστρια εταιρεία 23 αυτόνομων αυτοκινήτων Lexus, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που ενεπλάκησαν στη δημοσιότητα πρόσφατα με τα ατυχήματα. Η επωνυμία της εταιρείας Google Auto LLC χρησιμοποιήθηκε για να υποβάλουν αίτηση για αριθμό ς του κάθε αυτοκινήτου (VIN).

Δημιουργώντας μια αυτόνομη εταιρεία για το project των αυτο-οδηγούμενων οχημάτων, η Google κατά πάσα πιθανότητα είχε σαν στόχο να προστατευθεί από τον κίνδυνο. Αν αγωγές που έχουν κατατεθεί ήδη κατά τη διάρκεια των πρόσφατων ατυχημάτων, εκδικαστούν, η Google Auto θα αναλάβει την ευθύνη αντί της Google, και τα χρηματοοικονομικά περιουσιακά στοιχεία της Google θα συνεχίσουν να είναι , σύμφωνα με τη The Guardian.

Εν τω μεταξύ τα νεότερα αυτοκίνητα της Google διαθέτουν: κίνηση στους πίσω τροχούς και τροφοδότηση από έναν ηλεκτρικό κινητήρα των 20-30kW, σύμφωνα με τα χαρτιά που κατέθεσε η εταιρεία στη NHTSA.

Η Google ξεκίνησε να δοκιμάζει ξανά τα αυτο-οδηγούμενα οχήματα σε δημόσιους δρόμους, τον Ιούνιο, αλλά το γεγονός δεν σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα θα διατεθούν σύντομα στο εμπόριο. Χρειάζονται ακόμη εκατοντάδες χιλιάδες μίλια δοκιμών καθώς τα αυτοκίνητα είναι ακόμα σε πειραματικό στάδιο.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).