Η πρώτη συγκεντρωτική ενημέρωση βελτιώσεων των Windows 10

Η Microsoft μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο αθροιστικό πακέτο ενημερώσεων που συμπεριλαμβάνει βελτιώσεις και όχι διορθώσεις ασφαλείας για τα Windows 10 μία εβδομάδα μετά την επίσημη κυκλοφορία τους.

Η συγκεκριμένη ενημέρωση αναφέρεται από ορισμένους παρατηρητές σαν “Service Release 1,” το κύριο δηλαδή πακέτο ενημερωμένων εκδόσεων που είναι επισήμως γνωστό και ως KB3081424.update windows 10

Προς το παρόν δεν υπάρχουν και πάρα πολλές πληροφορίες για το τι συμπεριλαμβάνει η σημερινή ενημερωμένη . Η του KB αναφέρει τα εξής:

“Αυτή η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει αλλαγές που δεν σχετίζονται με την , αλλά για την ενίσχυση της λειτουργικότητας των Windows 10 μέσα από νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις. Η συγκεκριμένη ενημέρωση των Windοws 10 είναι σωρευτική. Ως εκ τούτου, το πακέτο αυτό περιλαμβάνει όλες τις προηγούμενες ενημερώσεις κώδικα που κυκλοφόρησαν (βλ KB 3074683). Εάν έχετε ήδη εγκαταστήσει τις προηγούμενες ενημερώσεις, θα εγκατασταθούν μόνο οι νέες που περιλαμβάνονται σε αυτό το πακέτο.”

Από τεχνική άποψη, δεν είναι το πρώτο πακέτο ενημερώσεων για τα Windοws 10 RTM. Η Microsoft διέθεσε ήδη μερικές ενημερώσεις για τα Windows 10 RTM, σαν μέρος της αρχικής διαδικασίας αναβάθμισης των χρηστών.

Αυτό έγινε γιατί μεσολάβησε μια με δύο εβδομάδες μεταξύ της διάθεσης των builds και του πραγματικού RTM των Windοws 10 στις 15 Ιουλίου. Έτσι στις μέχρι τις 29 Ιουλίου ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας η εταιρεία έπρεπε να προσθέσει και να διορθώσει μερικά bits.

Η αθροιστική ενημερωμένη έκδοση που κυκλοφόρησε σήμερα είναι μια σειρά τακτικών διορθώσεων της απόδοσης και της αξιοπιστίας των Windows 10.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).