Προβλήματα στις ενεργοποιήσεις των Windows 10

Από τις 29 Ιουλίου, που κυκλοφόρησε η Microsoft τα εμφανίστηκαν τα πρώτα προβλήματα ενεργοποίησης του νέου λειτουργικού. Σύμφωνα με την αυτό οφείλεται στον πολύ μεγάλο αριθμό υπολογιστών που συνδέονται με τους διακομιστές της, προσπαθώντας να επικυρώσουν την εγκατάσταση.Activation Windows 10

Από τότε λοιπόν η Microsoft συνέστησε σε όλους να περιμένουν από 24 έως και 48 ώρες, μέχρι να περάσει το πρώτο κύμα εγκαταστάσεων. Όμως έχει περάσει περισσότερο από μία εβδομάδα και πάρα πολλοί ισχυρίζονται ότι τα προβλήματα εξακολουθούν να υφίστανται.

Οι περισσότεροι από τους χρήστες που έχουν πρόβλημα κατά την ενεργοποίηση των Windows 10 αναφέρουν ότι η Microsoft εξακολουθεί να τους λέει να περιμένουν, δηλώνοντας σαν αιτία τα ίδια τα με τους διακομιστές ενεργοποίησης.

Βασικά, το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες είναι ότι όσοι αναβαθμίζουν το σύστημά τους σε Windοws 10 χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη αναβάθμιση, το ενεργοποιείται σωστά, αλλά αν κάποιος δοκιμάσει να πραγματοποιήσει μια καθαρή εγκατάσταση, η ενεργοποίηση αποτυγχάνει.

Το σφάλμα που παρουσιάζεται συνήθως είναι το 0xC004C003, και η εταιρεία συνεχίζει να δηλώνει ότι πρέπει να περιμένετε 24-48 ώρες.

Η Microsoft εν τω μεταξύ δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση για το θέμα. Δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά κάτι συμβαίνει με τους διακομιστές της ενεργοποίησης της εταιρείας, ή είναι κάποιο σφάλμα στην κωδικοποίηση του χαρακτηριστικού της ενεργοποίησης.

Έτσι, σας αρέσει ή όχι, η αναμονή φαίνεται να είναι η μοναδική επιλογή για τώρα.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).