droidcon για πρώτη φορά στην Ελλάδα Θεσσαλονίκη 10-12 Σεπτεμβρίου 2015

droidcon: Οι Developers Thessaloniki, η μοναδική επίσημη κοινότητα των Google Developers στην Ελλάδα, σε με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας Θεσσαλονίκης ‘ΝΟΗΣΙΣ', διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη droidcon, το μεγαλύτερο συνέδριο για android στον κόσμο, από τις 10 ως τις 12 Σεπτεμβρίου 2015 στη Θεσσαλονίκη.droidcon Greece

Η droidcon Greece θα φιλοξενησει προγραμματιστές- εκπρόσωπους κορυφαίων παγκόσμιων εταιριών, όπως ειναι η Google, Intel, JetBrains, Pollfish, Avast κα, οι οποιοι θα μεταφέρουν τις τελευταίες εξελίξεις του Android, θα μιλήσουν για καινοτόμες νέες τεχνολογίες και θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

Η droidcοn αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια τεχνολογικά events συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο. Διοργανώνεται από τοπικούς συνεργάτες και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη χορηγών από μεγάλες εταιρίες του χώρου, των ΜΜΕ και πολύ εθελοντική εργασία.

Μετά από πολύ επιτυχημένα συνέδρια σε όλο τον κόσμο σε πόλεις όπως είναι το Βερολίνο, το Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, η Μόσχα και το Ντουμπάι, η Θεσσαλονίκη γίνεται ο επόμενος προορισμός που θα φιλοξενήσει αυτήν την πολύ σημαντική διοργάνωση.

Κατά την διάρκεια της droidcon Greece θα πραγματοποιηθούν μια σειρα απο παράλληλες δραστηρίοτητες, όπως ειναι το droidcon Pitch Arena, το droidcοn |expo και το droidcon4kids, για τους λάτρεις της τεχνολογίας και τους “εξερευνητές” τεχνολογιών του μέλλοντος.

Οι δραστηριότητες αυτές διοργανώνονται σε συνεργασία από GDG Thessaloniki, , IEK DELTA, TIF-HELEXPO και άλλους σημαντικούς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

droidcon barcamp & democamp // 10 Σεπτ. @TIF-Helexpo (περ. 15)

Το πρώτο για την Ελλάδα droidcοn democamp & barcamp, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το startup του ΙΙΕΚ Δέλτα, θα προσφέρει τη σκηνή του droidcοn Pitch Arena σε εμπνευσμένους προγραμματιστές για να μοιραστούν τις εμπειρίες και γνώσεις τους και σε επιλεγμένους επιχειρηματίες για να παρουσιάσουν τις ιδέες/πρότζεκτ τους σε μελλοντικούς συνεργάτες και επενδυτές, προσκεκλημένοι στην Θεσσαλονίκη αποκλειστικά για τη droidcon Greece·

droidcon sandbox | expo // 11-13 Σεπτ. @Νόησις

το droidcοn sandbox | expo, είναι μια έκθεση που θα συγκεντρώσει κορυφαίες ηγετικές, στο χώρο της τεχνολογίας, εταιρίες για να παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις καθώς και τα νέα τους τα και υπηρεσίες.

droidcon4kids // 13 Σεπτ. @Νόησις

Το droidcon4kids έχει σκοπό να εμπνεύσει τα παιδιά και τους νέους να δημιουργήσουν και να πειραματιστούν με την τεχνολογία.

“The Playground” // 5-13 Σεπτ. @TIF-Helexpo (περ. 15)

Η διεθνώς αναγνωρισμένη, ετήσια εκδήλωση “The Playground” των Google Developers που προσελκύει κάθε χρόνο όλους τους λάτρεις της τεχνολογίας.
To GDG Thessaloniki προωθεί παγκοσμίως τη πόλη της Θεσσαλονίκης διοργανώνοντας παγκόσμια συνέδρια και εκδηλώσεις όπως το Google DevFest, το DevDays, τα Google Study Jams, το Women Techmakers και το πρόγραμμα “Startup Launchpad” για την προώθηση των ελληνικών startups και επιχειρηματιών.

To GDG Thessaloniki θέλοντας να καθιερώσει την πόλη της Θεσσαλονίκης ως ένα κομβικό σημείο αναφοράς “InnoTech” για τη Τεχνολογία, την Καινοτομία, την Επιστήμη και την Επιχειρηματικότητα, συνεχίζει να αναζητεί τρόπους προώθησης νέων πρωτοβουλιών και εκδηλώσεων με στόχο την ενθάρρυνση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας!

Η πόλη της Θεσσαλονίκης αποτελεί μια κρίσιμη διασταύρωση για τις ευρωπαϊκές νοτιο-ανατολικές χώρες και μπορεί να γίνει μια τεχνολογικά προσανατολισμένη πόλη, δίνοντας νέα πνοή στο τεχνολογικό και επιχειρηματικό περιβάλλον.

Google Developers Thessaloniki
Με αυτή την εκδήλωση προσκαλούμε όλους τους Έλληνες προγραμματιστές, startupers, τεχνολογικές εταιρίες, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες να ενωθούν μαζί μας και να δημιουργήσουμε ένα βιώσιμο και ζωτικής σημασίας “Τεχνολογικό πνεύμονα” που θα δώσει “οξυγόνο” στην ανάπτυξη της χώρας.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).