Το OK Google ήρθε στο iOS

Αν έχετε μια συσκευή Android με το τελευταίο λειτουργικό σύστημα εγκατεστημένο, θα γνωρίζετε την έκφραση “OK Google” αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσει το Google Now. ok google

Είναι ένα πολύ έξυπνο σε σχέση με άλλα συστήματα, όπως η Siri, όπου πρέπει να πατήσετε και κρατήσετε πατημένο το home.

Έτσι, αν έχετε μια συσκευή iOS το χαρακτηριστικό “OK Google” μάλλον θα σας έλειπε.

Η Google κυκλοφόρησε πρόσφατα μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής για iOS, που φέρνει το εν λόγο χαρακτηριστικό σε όλους τους του λειτουργικού της Apple. Με την ενημερωμένη εφαρμογή, οι χρήστες μπορούν να πουν “ΟΚ Google” οπουδήποτε εντός του app και η προσωπική θα ενεργοποιηθεί.

Ωστόσο, λειτουργεί μόνο μέσα από την εφαρμογή, κάτι που σημαίνει ότι αν η Google App είναι κλειστή, τότε προφανώς δεν θα λειτουργήσει.

Σύμφωνοι, δεν είναι και τόσο εύκολο να ενσωματωθεί σε όλο το σύστημα, αλλά συμφωνούμε ότι οι προγραμματιστές της Google είναι αρκετά κοντά, ειδικά αν είστε τακτικός χρήστης της εφαρμογής της Google.

Εναλλακτικά, αν προτιμάτε αυτό το είδος του συστήματος σε επίπεδο ολοκλήρωσης, Siri έχει μια ενσωματωμένη λειτουργία που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο. Απαιτείτε όμως να έχετε την iOS συσκευή σας συνδεδεμένη σε φορτιστή.

Εκτός από την προσθήκη του “ΟΚ Google”, υπάρχουν και σημαντικές αλλαγές στην ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής, που σας δίνει πιο λεπτομερή στις τοπικές αναζητήσεις και τη δυνατότητα να αντιγράψετε και να επικολλήσετε οπουδήποτε στην εφαρμογή.

Για να δούμε, θα καταφέρουν οι προγραμματιστές της Google, να δώσουν στο iOS την λειτουργικότητα που έχει το χαρακτηριστικό OK Google στις συσκευές Android; ή  για να το πούμε διαφορετικά: Θα τους αφήσει η Apple;

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.083 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).