Wireshark 1.12.7 ο καλύτερος αναλυτής πρωτοκόλλων δικτύου

Νέο 1.12.7. Το Wireshark είναι ένα freeware εργαλείο για την παρακολούθηση δικτύων. Μπορεί να σας βοηθήσει στον εντοπισμό προβλημάτων, στην ανάλυση του δικτύου αλλά και στην ανάπτυξη προγραμμάτων δικτύωσης.Wireshark 1.12.7

Το Wireshark, έχει αποκτήσει επάξια τον τίτλο του καλύτερου αναλυτή πρωτοκόλλων δικτύου. Προσφέρει στους χρήστες τα μέσα για να συλλάβουν την κίνηση που τρέχει σε ένα υπολογιστών ή σε κάποιο , διαδραστικά. Η εφαρμογή μόλις ενημερώθηκε στην στην έκδοση 1.12.7.

Οι προγραμματιστές της εφαρμογή κυκλοφόρησαν το Wireshark 1.12.7 για να διορθώσουν αρκετά ζητήματα. Δεν υπάρχουν νέα χαρακτηριστικά, καθώς είναι μόνο μια κυκλοφορία συντήρησης.

Το Wireshark είναι λογισμικό ανάλυσης πρωτοκόλλων δικτύου υπολογιστών. Μας επιτρέπει να καταγράψουμε και να δούμε την κίνηση των πακέτων σε ένα δίκτυο υπολογιστών. Διαθέτει ένα πλούσιο και ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών και είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο στον κόσμο στο είδος του.

Τρέχει στις περισσότερες υπολογιστικές πλατφόρμες, συμπεριλαμβανομένων των Windows, X, Linux και UNIX. Επαγγελματίες δικτύων, ειδικοί σε θέματα ασφάλειας, προγραμματιστές, και εκπαιδευτικοί σε όλο τον κόσμο το χρησιμοποιούν τακτικά. Είναι ελεύθερα ως open source, και διατίθεται σύμφωνα με την έκδοση της Άδειας GNU General Public 2. Αναπτύσσεται και συντηρείται από μια παγκόσμια εμπειρογνωμόνων.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).