ASUS ZenFone 2 Deluxe Special Edition με 256GB αποθήκευσης

Η ASUS με το 2 προσπαθεί να εδραιωθεί στην αγορά των smartphones, παρέχοντας αξιοζήλευτες προδιαγραφές σε ένα καλό πακέτο που έρχεται με μια μέτρια τιμή. asus zenfone 2 special edition

Ωστόσο, η εταιρεία πιστεύει ότι μπορεί να προσθέσει κάτι επιπλέον σε αυτή τη . Έτσι ανακοίνωσε το ZenFone 2 Deluxe Special Edition. Η παραλλαγή της συσκευής έχει ένα πολυγωνικό σχήμα στην πλάτη αλλά διαθέτει επίσης και το εντυπωσιακό χαρακτηριστικό των 256GB αποθήκευσης.

Τα 256GB αποθήκευσης δεν είναι κάτι που συναντάμε συχνά. Οι ιδιοκτήτες της συσκευής δεν θα πρέπει να ανησυχούν για το ότι θα χρειαστούν κάποια microSD ότι και αν φορτώσουν την συσκευή τους.

Η ASUS ανακοίνωσε ZenFone 2 Deluxe Special Edition μόνο για τη Βραζιλία προς το παρόν, και δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη εάν η εταιρεία έχει σχέδια κυκλοφορίας αυτής της παραλλαγής και σε άλλες αγορές.

Εκτός από το σχέδιο στην πλάτη και τον αυξημένο χώρο αποθήκευσης η συσκευή μοιάζει λίγο πολύ με το ZenFοne 2. Η οθόνη του είναι 5,5 ιντσών, ο του είναι στα 64-bit Intel Atom με 4GB μνήμης RAM. Η πίσω κάμερα είναι στα 13 megapixel και στο μπροστινό μέρος είναι στα 5 megapixel.

Το ZenFοne 2 Deluxe Special Edition θα κυκλοφορήσει στη Βραζιλία τον επόμενο μήνα, και η ASUS δεν έχει δώσει ακόμα την τιμή της συσκευής.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).