Νέα Προστασία των Ματιών στις Gaming Οθόνες της AOC

Η AOC, μία από τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών, ανακοινώνει σήμερα δύο νέες AMD FreeSync™ gaming οθόνες με χρόνο απόκρισης 1ms και συστήνει στους gamers την τεχνολογία Anti-Blue Light, μία τεχνολογία που μειώνει το επιβλαβές μικρού μήκους κύματος , το οποίο αποτελεί μέρος του μπλε τμήματος του φάσματος του φωτός.aoc

Η αποκοπή αυτών των επιβλαβών για τα μάτια κυμάτων φωτός σε ποσοστό μεγαλύτερο του 90 τοις εκατό, δε συνεπάγει σε καμία περίπτωση τη μείωση στην πιστότητα του χρώματος και το οπτικό βάθος. Αντιθέτως, η εμπειρία gaming γίνεται πιο σπουδαία από ποτέ καθώς τελειοποιείται με την προηγμένη των ματιών.

Τα μοντέλα AOC G2260VWQ6 και G2460VQ6, θα είναι διαθέσιμα τον επόμενο Σεπτέμβριο με ενδεικτική τιμή λιανικής €149 και €179.

Προηγμένη προστασία των ματιών για gamers

Τα μικρού μήκους κύματα μπλε φωτός βλάπτουν σημαντικά και με διάφορους τρόπους το ανθρώπινο μάτι. Για την εξάλειψη του επιβλαβούς μέρους του φωτός, η τεχνολογία Anti-Blue Light της AOC μετατοπίζει την κορυφή του μήκους κύματος από τα 450 nm στα αρκετά ασφαλέστερα 460 nm. Ως αποτέλεσμα, το επικίνδυνο φως μειώνεται περισσότερο από 90%.

Η μετατόπιση του μπλε φωτός, αντί του φιλτραρίσματος ή του μπλοκαρίσματός του, προσφέρει εξαιρετικά χρώματα χωρίς απώλειες στην ποιότητα της εικόνας.

Ένα ακόμα φαινόμενο που πιθανώς να ενοχλήσει τα μάτια των gamers είναι το τρεμόπαιγμα. Όταν ο οπίσθιος φωτισμός LED προσαρμόζει τη φωτεινότητα της ς καθώς ανανεώνεται η εικόνα, τότε προκαλείται τρεμόπαιγμα που ενδέχεται να επηρεάσει τα μάτια και να προκαλέσει και δυσφορία.

Η τεχνολογία Flicker FREE της AOC χρησιμοποιεί συνεχές ρεύμα, ενώ οι περισσότερες οθόνες λειτουργούν με διαμόρφωση πλάτους παλμών.

Η τεχνολογία αυτή μειώνει σημαντικά το τρεμόπαιγμα, αποτρέποντας την κόπωση και δυσφορία των ματιών, ενώ διευκολύνει τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Το Gaming στα καλύτερά του

Με την τεχνολογία AMD FreeSync™ και χρόνο απόκρισης 1 ms στα 60 hertz, οι gamers απολαμβάνουν εξαιρετικά ομαλό gaming χωρίς «σκίσιμο» εικόνας, stuttering, καθυστερήσεις ή θάμπωμα κινήσεων. Έτσι εξασφαλίζεται απόλυτα ανεμπόδιστο gameplay για κάθε τύπο gamer, από τον πιο αρχάριο έως τον πιο προχωρημένο.

Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του ανταγωνιστικού gaming, η AOC έχει ήδη παρουσιάσει δύο επιπλέον οθόνες με AMD FreeSync™ και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz, τις AΟC G2460PF και G2770PF. Και τα τέσσερα μοντέλα διαθέτουν δυναμική αναλογία αντίθεσης 80.000.000:1, εξασφαλίζοντας υψηλό οπτικό βάθος και λεπτομέρεια.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).