Microsoft Snip: δωρεάν εφαρμογή φωτογράφισης της οθόνης σας

Snip: Ψάχνετε τρόπο να φωτογραφήσετε την του υπολογιστή σας; Η Microsoft αναπτύσσει μια νέα εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να το κάνετε εύκολα. Το όνομά της Snip, και προς το παρόν κυκλοφορεί σε beta.snip

Η νέα beta εφαρμογή υπόσχεται να φωτογραφίζει από την οθόνη σας, κείμενο, σχέδια και ηχητική αφήγηση.

Μετά την εγκατάστασή της εφαρμογής θα δείτε ένα μικρό κουτί στο πάνω μέρος της οθόνης σας – όταν περνάτε το ποντίκι σας πάνω από αυτό, το οποίο περιέχει τρεις επιλογές: Capture, Whiteboard, και .

Όταν κάνετε στο “Capture”, μπορείτε να σύρετε τον κέρσορα πάνω από το τμήμα της οθόνης που θέλετε να φωτογραφήσετε, και να προσθέσετε κείμενο, βέλη, και σκίτσα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κάποιο φωνητικό μήνυμα, το οποίο θα μετατρέψει την εικόνα σε αρχείο mp4, που μπορεί να ενσωματωθεί οπουδήποτε στο Διαδίκτυο.

Γι ‘αυτό το χαρακτηριστικό, η εφαρμογή Snip χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα τη λειτουργία “Print ” που υπάρχει ήδη στο πληκτρολόγιό σας και το οποίο μπορείτε να τρέξετε πιέζοντας μαζί πλήκτρα (Win+prtsc). Η εικόνα από την χρήση των δύο πλήκτρων θα αποθηκευτεί στο φάκελο με τις εικόνες σας /Στιγμιότυπα.

Η επιλογή Whiteboard είναι ουσιαστικά ένας κενός καμβάς που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε μια νέα εικόνα από το μηδέν, και τέλος η επιλογή της ς (Camera), σας επιτρέπει να τραβήξετε μια φωτογραφία που θα χρησιμοποιήσετε όπως θέλετε.

Η εφαρμογή της Microsoft φαίνεται να έχει “δανειστεί” χαρακτηριστικά από την επαγγελματική εφαρμογή Snagit, την οποία θεωρούμε κορυφή του είδους. Η Snagit όμως δεν είναι δωρεάν.

Εσείς φυσικά μπορείτε να κατεβάσετε την δωρεάν εφαρμογή της Microsoft από το παρακάτω link

Sniρ Capture Tool

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).