Νέες Καινοτομίες από τις Οθόνες Philips στην IFA 2015

Η MMD, η κορυφαία εταιρία τεχνολογίας και brand license partner των Οθονών Philips, ανεβάζει για άλλη μία φορά τον πήχη στην απόδοση και την ευκρίνεια των οθονών συμμετέχοντας στην IFA 2015.

Οι επισκέπτες που επιθυμούν να δουν συγκεντρωμένες τις νέες καινοτομίες οθονών για επαγγελματικές και ψυχαγωγικές εφαρμογές θα ξεχωρίσουν σίγουρα το περίπτερο της Philips στο Hall 22 κατά την παραμονή τους στην έκθεση, η οποία πραγματοποιείται από 4 έως 9 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.1

Ξεχωριστό highlight αποτελεί η νέα κυρτή οθόνη, η πρώτη για την Philips. Η 34-ιντσών αυτή οθόνη αναδιπλώνεται γύρω από τη όρασης του χρήστη για να δημιουργήσει μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Τοποθετώντας τον χρήστη στο κέντρο της δράσης, δημιουργεί περισσότερο προσωπικό χώρο και παρέχει απόλυτη συγκέντρωση στην εργασία.

Το γυαλί από άκρη σε άκρη και το εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο ενισχύουν τη λιτή και μεγιστοποιούν την προβολής. Τα γραφικά είναι ιδιαίτερα ευκρινή, χάρη στο CrystalClear, την ανάλυση UltraWide Quad HD (3440 x 1440), την τεχνολογία AH-IPS LCD και την ευρεία γωνία θέασης που ζωντανεύουν την εικόνα.

Η ποιότητα ήχου είναι εξίσου εκπληκτική. Μέσω της ακριβούς τοποθέτησης των ηχητικών σημάτων, η τεχνολογία DTS Sound της οθόνης εξυψώνει την ποιότητα αναπαραγωγής μουσικής, ταινιών, streaming και παιχνιδιών σε νέα επίπεδα.

Οι απολαμβάνουν καθηλωτική εμπειρία virtual surround ήχου, μαζί με πλούσια μπάσα και ενίσχυση διαλόγων, καθώς και μεγιστοποιημένα επίπεδα έντασης απαλλαγμένα από κάθε είδους διακοπές ή στρεβλώσεις.

Στην έκθεση παρούσα επίσης θα είναι η νέα LCD οθόνη Philips 27 ιντσών με ανάλυση UltraClear 5K. Με 14.7 εκατομμύρια pixels (5,120 x 2,880), η πρόσφατη τεχνολογία ανάλυσης 5K συμπυκνώνει τέσσερις φορές περισσότερο περιεχόμενο ανά ίντσα οθόνης σε σχέση με την ανάλυση Quad HD, για γραφικά πιο εκθαμβωτικά από ποτέ.

Η νέα οθόνη διαθέτει επίσης την τεχνολογία PerfectKolor, που εξασφαλίζει εργοστασιακά καλιμπραρισμένο κατά 99% AdobeRGB χρωματικό χώρο και ένα δισεκατομμύριο χρώματα. Πέρα από τα λαμπερά χρώματα και την ανάλυση, η οθόνη είναι προσεκτικά κατασκευασμένη ώστε να ταιριάζει με τον τρόπο εργασίας των χρηστών, διαθέτοντας webcam, MultiView για διαχωρισμό της επιφάνειας εργασίας σε πολλαπλά μέρη, ενσωματωμένα ηχεία για υπέροχο ήχο, καθώς και μη ανακλαστική επιφάνεια και τεχνολογία -free για τη μείωση της κόπωσης των ματιών.Philips

Εκτοξεύοντας την ένταση των χρωμάτων στα ύψη, μία νέα 27 ιντσών οθόνη IPS-ADS Adobe RGB με Quantum Dot Color IQ™ παρουσιάζεται επίσης για πρώτη φορά στην IFA 2015. Η μετασχηματιστική αυτή τεχνολογία επιτυγχάνει 50% περισσότερο χρώμα σε σχέση με τις παραδοσιακές LED οθόνες. Είναι επιπλέον πιο προσιτή, κοστίζοντας ελάχιστα σε σχέση με τις περισσότερες παρεμφερείς τεχνολογίες, ενώ είναι και πιο αποδοτική ενεργειακά: το Quantum Dot Color IQ καταναλώνει 25% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με αντίστοιχες τεχνολογίες.3

Το Ευρωπαϊκό ντεμπούτο της πραγματοποιεί στην IFA 2015 η Βάση Ambiglow Plus. Η τεχνολογία Ambiglow δημιουργεί ένα στεφάνι φωτός πάνω και γύρω από τη βάση, που συγχρονίζεται με την εικόνα της οθόνης για ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία. Το φως μπορεί να είναι ορατό ακόμα και όταν η οθόνη είναι κλειστή, έτσι οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν το χρώμα και τη φωτεινότητα ώστε να δημιουργήσουν μοναδική ατμόσφαιρα στο χώρο τους. Υπάρχει επιπλέον η δυνατότητα ρύθμισης χρόνου για να ξυπνάτε ή να κοιμάστε με το χρώμα της επιλογής σας.4

Την πρωτοποριακή της τεχνολογία SoftBlue παρουσιάζει η MMD σε μία οθόνη 24 ιντσών στην IFA 2015. Η τεχνολογία SoftBlue προστατεύει τα μάτια και περιορίζει την κόπωσή τους μετριάζοντας τις επιπτώσεις την έκθεσης στο μπλε φως. Αυτό επιτυγχάνεται εξαλείφοντας τις εκπομπές μπλε φωτός σε δυνητικά επιβλαβή μήκη κύματος, χωρίς να θυσιάζεται η πιστότητα και η ποιότητα του αρχικού χρώματος. Ως εκ τούτου, οι χρήστες απολαμβάνουν την καλή υγεία των ματιών τους καθώς και την επαγγελματικού επιπέδου ποιότητα χρωμάτων.

Η MMD θα παρουσιάσει όλες τις παραπάνω καινοτομίες και οθόνες Philips στο περίπτερο της Philips στο Hall 22. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις οθόνες και να βιώσουν οι ίδιοι την ποιότητα θέασης.

Περισσότερες πληροφορίες για τις LCD οθόνες της Philips: www.philips.com/lcdmonitors

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).