WordSafety: Epic λάθη Ελέγξτε το όνομα της εταιρείας σας σε διαφορετικές γλώσσες

Η WordSafety είναι μια νέα ιστοσελίδα που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες και σας επιτρέπει να ελέγξετε αν μια λέξη σημαίνει κάτι το άσχημο σε άλλη .

wordsafety

Για να ξεκινήσετε μια νέα επιχείρηση ίσως είναι αρκετά δύσκολο αφού χρειάζεστε ένα σοβαρό ποσό κεφαλαίου. Όμως το θέμα δεν σταματάει εκεί. Στην εποχή του Διαδικτύου, η εταιρεία σας είναι πολύ εύκολο να γίνει γνωστή παγκοσμίως και μάλιστα από την πρώτη κιόλας στιγμή.

Οι περισσότερες νεοσύστατες επιχειρήσεις σήμερα προσπαθούν να λανσάρουν κάτι το διαφορετικό, συμπεριλαμβανομένου και του ονόματος τους το οποίο συνήθως γίνεται και με την κατάληξη .com. Δεδομένου ότι σχεδόν όλες οι συνήθεις λέξεις με την κατάληξη .com έχουν ήδη αγοραστεί, οι περισσότεροι νέοι επιχειρηματίες εφεύρουν λέξεις που πολλές φορές καταλήγουν να έχουν κρυμμένα νοήματα.

Υπηρεσίες όπως το Lauchnink ή το Namebird παρέχουν στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων τα εργαλεία για να δημιουργήσουν τυχαία ένα νέο εταιρείας και στη συνέχεια να το καταχωρήσουν σαν domain, αλλά, αυτά τα εργαλεία, μπορεί μερικές φορές να τους βάλουν σε ατυχής συσχετισμούς λέξεων.

Εδώ είναι όπου το WordSafety μπαίνει στο , επιτρέποντας στους να εισάγουν τις δικές τους λέξεις καθώς και ενώσεις λέξεων και να δούνε αν αυτές έχουν άσχημα νοήματα σε άλλες γλώσσες ή ακόμα και αν είναι απλά κολακευτικές για την επιχείρηση και τη δραστηριότητα του ιδιοκτήτη.

Η υπηρεσία έχει σήμερα μια βάση δεδομένων 3.000 λέξεων και υποστηρίζει Αραβικά, Μπενγκάλι, Κινέζικα, Ολλανδικά, Αγγλικά, Φινλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Χίντι, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Μαλαισιανά, Περσικά (Φαρσί), Πολωνικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ισπανικά, και Σουηδικά.

Αυτές οι 19 γλώσσες καλύπτουν 3,8 δις του πληθυσμού του πλανήτη, και θα πρέπει να σας βοηθήσουν να αποφύγετε ενοχλητικές καταστάσεις, όταν θα επεκτείνετε την δραστηριότητας της εταιρείας σας στο εξωτερικό.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).