Στα ύψη η χρήση της εφαρμογής Facebook Messenger

Όπως φαίνεται, η ιδέα του Facebook, να διαχωρίσει το κοινωνικό δίκτυο από την εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων, αναπτύσσοντας μια εντελώς αυτόνομη, άρχισε να αποδίδει καρπούς.fbm

Η εταιρεία θεώρησε σωστό και αποφάσισε να αναπτύξει το Facebook Messenger σαν αυτόνομη εφαρμογή προσθέτοντας περισσότερες δυνατότητες, όπως μια προσωπική βοηθό, βίντεο κλήσεις, μεταφορά χρημάτων, άμεση κοινή χρήση βίντεο και πολλά άλλα.

Αποτέλεσμα; Η εφαρμογή Faceboοk Messenger έχει γίνει η δεύτερη πιο δημοφιλή εφαρμογή αποστολής μηνυμάτων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Την πρώτη θέση καταλαμβάνει η κύρια εφαρμογή του Faceboοk. facebook popular app

Σύμφωνα με τα τελευταία από την comScore, μια εταιρεία ψηφιακών , η κύρια εφαρμογή του Faceboοk φτάνει το 73,3%, ενώ το Faceboοk Messenger έχει το 59,5% στις προτιμήσεις χρηστών smartphones στις από ηλικίες 18 ετών και άνω. Το YouTube έρχεται στην τρίτη θέση με 59,3%.

Η δημοφιλής υπηρεσία ανταλλαγής φωτογραφιών Instagram (ανήκει επίσης στο Faceboοk) είναι επίσης στη λίστα στην 9η θέση με 38,7%.  Ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι το WhatsApp λείπει αν και πρόσφατα ανακοίνωσε ότι έχει πλέον περισσότερους από 900 εκατομμύρια μηνιαίους σε όλο τον κόσμο.

H νέα τάση αποστολής μηνυμάτων από δωρεάν υπηρεσίες, δεν θα αρέσει φυσικά στις εταιρείες διανομής κινητής τηλεφωνίας, που τόσα χρόνια χρέωναν κάθε SMS.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).