Όλα όσα παρουσίασε η Apple στο 2015 event

Η , ξεκίνησε την εκδήλωση στο Σαν Φρανσίσκο σήμερα 9 Σεπτεμβρίου στις 8 ώρα Ελλάδας, με αρκετό κόσμο να την παρακολουθεί αφού φέτος για πρώτη φορά μεταδίδεται και μέσω των Windows, Linux και Android. apple

Την παρουσίασε ξεκίνησε o Tim Cook αναφέροντας πρώτα το Apple Watch, την τελευταία συσκευή που κατασκεύασε η Apple. Ξεκίνησε παρουσιάζοντας θετικά σχόλια από τους ιδιοκτήτες της συσκευής, ο Tim “παίνεψε το σπίτι του.” Το Apple Watch 2 τώρα. Έρχεται και φέρνει επαναστατικές λύσεις για την υγεία.

Η έξυπνη συσκευή, μετράει τους παλμούς της καρδίας του ιδιοκτήτη, αποθηκεύει τα αποτελέσματα, και μπορεί να στείλει ακόμα και σε πραγματικό χρόνο απευθείας στον θεράποντα γιατρό, ο οποίος έχει και την δυνατότητα να ακούσει την καρδιά του ιδιοκτήτη.

 

Στην αγορά θα το δούμε στις 16 Σεπτεμβρίου.AppleWatchHealth

Αμέσως μετά ο Cook ανέβηκε και πάλι στη σκηνή αναφέροντας την της Apple της IBM και της Cisco για την ανάπτυξη του iPad Pro. Μετά από τρία χρόνια φήμες, το iPad Pro είναι πραγματικότητα.

Ο Tim Cook το αποκάλεσε “the most capable and powerful iPad we've ever created.” Ο Phil Schiller ανέβηκε στη σκηνή για την παρουσίαση της συσκευής.
Η οθόνη του είναι 12-ιντσών, έχει 5.6 pixels (περισσότερα από ένα Macbook Pro Retina!) και έρχεται με ψηφιακό στυλό που η εταιρεία αποκαλεί Apple Pencil.
Τρέχει με ένα A9x chip στα 64-bit, με 2x memory . Ο Schiller ανέφερε ότι ο A9x είναι γρηγορότερος από το 80% των portable PC chips. Όσο για τα γραφικά του είναι 2 φορές καλύτερα από αυτά του A8x.

Η διάρκεια ζωής της ς του φτάνει τις 10 ώρες. Το νέο tablet διαθέτει επίσης ένα four-speaker system, είναι 6.9mm λεπτό. Το iPad Pro διαθέτει και ένα κάλυμμα με πληκτρολόγιο.

Εδώ όμως ήρθε η πραγματική έκπληξη. Την παρουσίαση του νέου iPad Pro θα συνεχίσει η Microsoft! Φαίνεται ότι το iPad Pro, το Apple Pencil και το Microsoft Office είναι ή θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Το Apple Pencil θα κοστίζει $99, ενώ το iPad Pro που θα κυκλοφορήσει σε silver, gold, και space grey θα αρχίζει από $799. Και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν τον Νοέμβριο. Το iPad Air θα ξεκινάει από $399, ενώ το iPad mini 2 από $269.

Σειρά έχει η Apple TV, που ο Cook ανέφερε ότι το μέλλον της είναι οι εφαρμογές, όπως ας πούμε τη Netflix και τη Hulu. tv

H Αpple TV είναι φτιαγμένη από την αρχή, με νέο hardware και καλύτερες επιδόσεις. Οι developers μπορούν να αναπτύξουν νέες εφαρμογές αφού συμπεριλαμβάνει ενσωματωμένο το αλλά και την ψηφιακή βοηθό Siri.

Το remote της τηλεόρασης, έχει ένα γυάλινο πολύ ευέλικτο touchpad. Αν πάλι το που παρακολουθείτε έχει διαφημίσεις μπορείτε με μια φωνητική εντολή στη Siri, να προχωρήσετε παρακάτω. “Siri skip ahead two minutes.”
Η νέα TV σας δίνει την δυνατότητα , με δικά της παιχνίδια, και αυτά βέβαια που θα έρθουν από τους προγραμματιστές.
 tv games

Η Apple TV τρέχει με tvOS, το οποίο βασίζεται στο iOS.

Ο Cook ανεβαίνει ξανά στη σκηνή για παρουσιάσει το νέο iPhone.1 iphone

Το iPhone 6s and 6s Plus είναι και επίσημα εδώ. Η Apple αναφέρει ότι όλα άλλαξαν! Το Multi Touch έγινε 3D touch από τοForce Touch…

Το 3D Touch, όπως το Force touch στο Apple Watch, σας επιτρέπει απεριόριστες λειτουργίες. Πιέστε λίγο παραπάνω σε μια φωτογραφία και θα ανοίξει περισσότερο στην οθόνη σας. Αν κάποιος σας στείλει μαι διεύθυνση στο iMessage, το 3D Touch με λίγη πίεση στην οθόνη θα σας εμφανίσει την τοποθεσία στην εφαρμογή Maps.

3D-touch-2

Το iPhone 6S τρέχει με ένα νέο A9 που είναι 70% γρηγορότερο από το A8, ενώ τα γραφικά του είναι επίσης 90% γρηγορότερα.

To gaming μπορεί να χρησιμοποιήσει πλέον το 3D Touch για καλύτερο και πιο φυσικό control, ενώ ο A9 επεξεργαστής μπορεί να κάνει δυναμικό stream με γραφικά στα 60fps!!

Η Apple αναφέρει ότι ο A9 έχει και το M9 ενσωματωμένο στο chip. Το “Siri' λειτουργεί και unplugged, ενώ το Touch I.D.είναι γρηγορότερο.

Η cameraείναι στα 12 megapixels, με ένα 50% pixel upgrade. Η Apple υποστηρίζει ότι ο νέος αισθητήρας δεν χαλάει τα pixels.

Δεν πιστεύετε ότι η κάμερα είναι καλύτερη;

incredible-iphone-pic-2

Η συσκευή μπορεί να πάρει βίντεο στα 4K κάτι το οποίο σημαίνει ότι τα video σας θα έχουν 8 εκατομμύρια pixels ανά frame.

H μπροστινή κάμερα είναι στα 5 megapixels, και χρησιμοποιεί την οθόνη σαν flash.

Το νέο iPhone θα έχει καλύτερο Wi-Fi και θα είναι διαθέσιμό από τις 25 Σεπτεμβρίου. Και τα δύο 6s και 6s Plus θα κοστίζουν το ίδιο, με μια τιμή που ξεκινάει από τα $199 με συμβόλαιο στην Αμερική. Τα iPhone 6 και 6 plus θα κοστίζουν $100 φθηνότερα.

Το iOS 9 θα κυκλοφορήσει επίσημα στις 16 Σεπτεμβρίου, και ναι, η εταιρεία ρίχνει τις τιμές στο iCloud περίπου στο μισό.

1 phone price

Εικόνες από το streaming και το TNW (gifs)

 

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).