Ο John McAfee κατεβαίνει για πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο John McAfee, ο εκκεντρικός και αρκετά προκλητικός εκατομμυριούχος ιδρυτής της εταιρείας λογισμικού προστασίας από ιούς ΜcAfee Software, την οποία αγόρασε η Intel για 7.6 δισεκατομμύρια δολάρια το 2010, κατέθεσε σήμερα ένα έγγραφο που ορίζει επισήμως τον εαυτό του υποψήφιο για τις επόμενες προεδρικές των , που θα γίνουν το 2016.McAfee

“Ιδρύω ένα νέο κόμμα που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη,” αναφέρει ο McAfee στο έγγραφο (PDF) που υποβλήθηκε στην Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή. Ένας εκπρόσωπος ανέφερε αργότερα ότι ο ΜcAfee θα ιδρύσει ένα νέο “Cyber Party” ή διαδικτυακό κόμμα.

Ο John ΜcAfee, 69 χρονών, άφησε τη ΜcAfee Software το 1994 επτά χρόνια μετά την έναρξη της επιχείρησής του. Η Intel θα μετονομάστηκε σε Intel Security το περασμένο έτος. Ο κ. ΜcAfee κατεβαίνει για Πρόεδρος στην Alabama, μακριά από την έδρα της McAfee Software που έχει έδρα την Santa Clara, στη Καλιφόρνια.

Άλλοι υποψήφιοι στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές του 2016 περιλαμβάνουν τον ιδρυτή της Creative Commons Lawrence Lessig, τον πρώην διευθύνων σύμβουλος της HP Carly Fiorina, και τον μεγιστάνα των ακινήτων Donald Trump.

Όμως ο John ΜcAfee είναι ένας και μοναδικός. Η δημοσιότητα που καταφέρνει να προσελκύσει δεν είναι και η καλύτερη του είδους της.

Το 2012, η ​​αστυνομία του Belize κυνηγούσε τον ΜcAfee γιατί ήταν ύποπτος για τη δολοφονία του γείτονά του.

Το 2013, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που δείχνει πώς να απεγκαταστήσετε το λογισμικό προστασίας από ιούς ΜcAfee. Το βίντεο, το οποίο δεν είναι πλέον διαθέσιμο, περιείχε βία, γυμνό, και χρήση ναρκωτικών πάντα με πρωταγωνιστή τον κ. McAfee. Ένα άλλο βίντεο του 2013 δείχνει τον ΜcAfee να πυροβολεί με όπλο διαμετρήματος .50 χιλιοστών.

Το 2014, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας του στο Def Con hacking συνέδριο στο Las Vegas, ο ΜcAfee ανακοίνωσε μια νέα ιστοσελίδα αρχειοθέτησης καταγγελιών, την Brownlist.

Να αναφέρουμε επίσης ότι έχει δηλώσει πως χρησιμοποιεί πολλαπλά λειτουργικά συστήματα και συσκευές. “Ο λόγος που το κάνω αυτό είναι ότι καθιστά πιο δύσκολο στις υπηρεσίες NSA, CIA, FBI, να με παρακολουθήσουν.”

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.082 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).