Νέο Malware κλέβει στο online poker

Παίζετε poker; Πριν από μια δεκαετία, μπορούσατε ίσως να κερδίσετε χρήματα στο online pοker, γιατί ίσως οι παίκτες ήταν χειρότεροι, αλλά και γιατί δεν παίζατε με απατεώνες ή bots.

Σήμερα, φαίνεται είναι πιο πιθανό να παίζετε με κάποιο κακόβουλο πρόγραμμα που έχει προσαρμοστεί ειδικά για να στοχεύσει τους online παίκτες του pοker.online poker

Σύμφωνα με την εταιρεία ασφαλείας της ESET, ένα τέτοιο κακόβουλο λογισμικό στοχεύει μόνο τους παίχτες των PοkerStars και Tilt Pοker.

Το κακόβουλο λογισμικό εισέρχεται στους υπολογιστές των θυμάτων, από λήψεις εφαρμογών, που πραγματοποιούν μέσω P2P. Μερικές από αυτές τις εφαρμογές σχετίζονται με το poker, και άλλες πάλι δεν έχουν καμία σχέση.

Μόλις το trojan (Win32/Spy.Odlanor) “προσγειωθεί” σε ένα σύστημα, παίρνει των poker που το θύμα (εάν υπάρχουν στο σύστημα) και τους αποστέλλει στον εισβολέα. Όπως καταλαβαίνετε από το του trojan (Spy), το κακόβουλο λογισμικό, δίνει την δυνατότητα στον επιτιθέμενο να κατασκοπεύει κάθε κίνηση του θύματος.

Τι γίνεται μετά;

Τα screenshots συμπεριλαμβάνουν την ταυτότητα του παίκτη, η οποία στη συνέχεια επιτρέπει στον επιτιθέμενο να ανακαλύψει το θύμα του σε μία από τις ιστοσελίδες που αναφέραμε, και κάτσει μαζί του στο ίδιο τραπέζι. Από εκείνο το σημείο και μετά, το θύμα δεν έχει καμία ευκαιρία.

Αν είστε από αυτούς που παίζουν, η ανακοίνωση της με το malware που στοχεύει άμεσα στους παίκτες του online pοker είναι μια υπενθύμιση για σας.

SHA1 hashes του Malware

18d9c30294ae989eb8933aeaa160570bd7309afc
510acecee856abc3e1804f63743ce4a9de4f632e
dfa64f053bbf549908b32f1f0e3cf693678c5f5a

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).