Software Improvement Group για το iBank της Εθνικής Τράπεζας

Η Software Improvement (SIG), εταιρεία συμβούλων εξειδικευμένων σε θέματα ποιότητας συστημάτων λογισμικού, συνεχίζει δυναμικά τη δραστηριοποίησή της στην ελληνική αγορά, επεκτείνοντας τη συνεργασία της με την Εθνική Τράπεζα.Software Improvement Group

Πιο συγκεκριμένα, η SIG ανανέωσε τη σύμβαση παροχής της υπηρεσίας Software Monitor για το σύστημα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής (iBank) του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας.

Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας, παρακολουθούνται σε συνεχή βάση τόσο οι διαδικασίες ανάπτυξης λογισμικού (software development processes), όσο και η τεχνική ποιότητα του συστήματος iBank, με βάση το πρότυπο ISO 25010 στο οποίο η Software Improvement Group έχει αναπτύξει τεχνογνωσία σε βάθος.

Ο κ. Χαράλαμπος Μάντζαρης, Διευθυντής Εφαρμογών Πληροφορικής της Εθνικής Τράπεζας δήλωσε:

«Σε μια εποχή όπου πλέον η χρήση της ηλεκτρονικής τραπεζικής καθίσταται αναγκαία, η Εθνική Τράπεζα επενδύει στην ανάπτυξη ενός άρτιου σε όρους τεχνικής ποιότητας, λειτουργικότητας, και φιλικότητας συστήματος – του iBank – και ο ρόλος της SIG στην επίτευξη των υψηλότερων δυνατών προδιαγραφών είναι καθοριστικός για την αποτελεσματική ολοκλήρωση αυτής της προσπάθειάς μας».

Από την πλευρά του, ο κ. Γιάννης Κανελλόπουλος, επικεφαλής των δραστηριοτήτων της SIG στην , σημείωσε:

«Για εμάς στη Software Improvement Group είναι ιδιαίτερη η χαρά και η τιμή που αισθανόμαστε από την απόφαση της Εθνικής Τράπεζας για ανανέωση της συνεργασίας μας. Αυτή η χαρά γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε ότι ζούμε πλέον στην εποχή των capital controls όπου η ηλεκτρονική τραπεζική αναδεικνύεται σε ένα πραγματικά απαραίτητο εργαλείο στα χέρια των πολιτών και των επιχειρήσεων. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, είναι τιμή μας που συνεισφέρουμε στρατηγικά με τη συσσωρευμένη εμπειρία μας στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών της ΕΤΕ».

Η Software Improvement Group (SIG) δημιουργήθηκε το έτος 2000 ως spin-off του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ και του Κέντρου Επιστήμης Υπολογιστών CWI και αποτελεί μία από τις 50 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ολλανδίας.

Έχοντας ως βασική αρχή την πεποίθηση ότι «το software αποτελεί το DNA της σύγχρονης κοινωνίας», έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στη δημιουργία πιστοποιημένου lab για software evaluation και έχει δημιουργήσει 7 διεθνή γραφεία σε Ελβετία, Δανία, Σουηδία, , Γερμανία, Αγγλία και ΗΠΑ, ενώ δραστηριοποιείται σε πάνω από 20 , μεταξύ των οποίων και η .

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by Δημήτρης

O Δημήτρης μισεί τις Δευτέρες.....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).