Ποια έκδοση των Windows 10 δεν σας παρακολουθεί;

Γνωρίζετε ότι υπάρχει μια ειδική έκδοση των Windows 10 που δεν περιέχει το πακέτο εφαρμογών; Το Cortana, ή ακόμη και ο Microsoft Edge δεν συμπεριλαμβάνονται στο λειτουργικό σύστημα.Τι σημαίνει αυτό; Θα δούμε παρακάτω.Windows 10

Η συγκεκριμένη έκδοση κυκλοφόρησε από την Microsoft αλλά όχι για τους κανονικούς καταναλωτές.  Το λειτουργικό σύστημα απευθύνεται μόνο για τους εταιρικούς πελάτες της ς και ονομάζεται “LTSB” από το “Long Term Servicing Branch.” Ας δούμε όμως τα χαρακτηριστικά της έκδοσης των Windows 10 LTSB.

Όπως φαίνεται η έκδοση LTSB μοιάζει περισσότερο με τα . Λαμβάνει μόνο τις καλά δοκιμασμένες ενημερώσεις, για να διασφαλίσει την σταθερότητα του συστήματος. Οι ενημερώσεις φυσικά δοκιμάζονται από τους χρήστες των Windows 10 Home και Pro…. Long Term Servicing Branch

Από προεπιλογή, τα Windows 10 LTSB έχουν ρυθμιστεί να λαμβάνουν μόνο patches ασφαλείας και να αναβάλουν τις αδοκίμαστες / νέες δυνατότητες έως ότου παραδοθούν ως μέρος μιας κάποιας σημαντικής ενημέρωσης.

Εκτός όμως από το διαφορετικό μηχανισμό παράδοσης ενημερωμένων εκδόσεων, τα Windows 10 LTSB διαθέτουν και μια σειρά από αξιοσημείωτες διαφορές από τα Windows 10 Home ή Pro.

Για παράδειγμα, LTSB επιτρέπει στο χρήστη να απενεργοποιήσει την τηλεμετρία και τη συλλογή δεδομένων εντελώς.

Τα Windοws 10 LTSB όπως προαναφέραμε δεν διαθέτουν τα Universal ή Metro apps. Δεν συμπεριλαμβάνουν την ψηφιακή βοηθό Cortana και το πιο εκπληκτικό είναι ότι δεν υπάρχει ούτε ο Microsoft Edge. Αντί για τον νέο browser το λειτουργικό χρησιμοποιεί τον Internet 11 σαν προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης.

Δεν υπάρχει επίσης το Windows Store. Βέβαια αν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε τα Windοws 10 LTSB υπάρχει τρόπος να εγκαταστήσετε το Windows Store ή όποια άλλη θέλετε χρησιμοποιώντας το PowerShell.

Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχει κάποιος νόμιμος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε αυτή την έκδοση στο σας. Να αναφέρουμε όμως ότι τα ISO των Windows 10 LTSB κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, αρκεί να ξέρετε που να ψάξετε.

iGuRu.gr The Best Technology Site in Greecefgns

κάθε δημοσίευση, άμεσα στο inbox σας

Προστεθείτε στους 2.100 εγγεγραμμένους.

Written by giorgos

Ο Γιώργος ακόμα αναρωτιέται τι κάνει εδώ....

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Το μήνυμα σας δεν θα δημοσιευτεί εάν:
1. Περιέχει υβριστικά, συκοφαντικά, ρατσιστικά, προσβλητικά ή ανάρμοστα σχόλια.
2. Προκαλεί βλάβη σε ανηλίκους.
3. Παρενοχλεί την ιδιωτική ζωή και τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα άλλων χρηστών.
4. Διαφημίζει προϊόντα ή υπηρεσίες ή διαδικτυακούς τόπους .
5. Περιέχει προσωπικές πληροφορίες (διεύθυνση, τηλέφωνο κλπ).